måndag 29 december 2008

Över 1300 igen

Nu är jag över 1300 gram igen. Med 10 grams marginal, men grammen är ganska viktiga här. Vi räknar i gram och milliliter snarare än kilo och liter. Medan mamma var och tog sitt blodtryck ( hon är frisk och ska sluta äta medicin ) kängrumyste jag med pappa. Dessvärre läckte blöjan så det blev bajs på både kängrulinne och pappas skjorta men det gick bra ändå för mamma kom och tog över med rena kägrukläder.

3 kommentarer:

  1. Hej Nelly.Det du gjorde med pappa är myspys,men att blöjan läcket så att pappa fick ställa sig under dushen, det kommer att hända många gånger skall du se.Vad bra att mamma slipper medicinen nu.Och att du fixar vikten med mammas hjälp är
    fint.
    Hoppas att vi får träffa dig snart.Farmor & farfar

    SvaraRadera
  2. Hej Nelly! Fråga morfar...han vet vad din mamma gjorde...Du ser ut att må allt bättre. Vad bra!
    Jättebra att din mamma inte behöver ta mera blodtryckssänkande medicin. Nu återstår bara att få bukt med mjölkstockningen.Värme och åter värme om ditt skafferi är vad som gäller - och att du och mamma tömmer förrådet mellan varven.
    Vet du? Jag har en överraskning till dig när vi ses härnäst!
    Puss från mormor

    SvaraRadera
  3. Joakim hälsar till Nelly att hennes far har ett visst intresse för att parfymera sina kläder med vissa dofter sedan tidigare.

    SvaraRadera