onsdag 24 december 2008

Tack!

Tack alla snälla ni som har köpt så fina kläder och andra presenter och julklappar till mig! Nu har jag mycket att växa i och att längta efter att få leka med. Jag ska bara bli lite större först. Jag gör mitt bästa för att lägga på mig. Idag har jag mest bara ätit, sovit och myst hos mamma och pappa.

Här är en bild på hela familjen, tagen idag på självaste julafton.


5 kommentarer:

  1. Åh vad härligt att få se er allihop! även fast ni inte är med oss här hemma finns ni hela tiden i våra tankar och jag längtar så efter att få träffa er! Kajsa bär sitt halsband med stolthet eftersom det är så speciellt eftersom hon fått det av sin första kusin. Hoppas ni har en mysig jul i lugn och ro. Massor med kramar från oss alla till er alla och speciellt många från faster

    SvaraRadera
  2. God Jul Nelly.Det är nog skönt att ha egna kläder.Du växer snart i dessa.hoppas att vi kan få träffa dig någon gång.Ta ett samtal med mamma eller pappa näer det passar.

    God Jul.Massor av kramar,önskar Faarmor o Farafar

    SvaraRadera
  3. God Jul lilla Nelly! Du ser verkligen ut att ha det bra hos mamma o pappa. Det är jättebra att vi kan följa dig så här genom datorn. Man nästan ser hur du växer...Igår saknade vi er alla 3 förstås väldigt mycket. Men DU var i alla fall den allra bästa julklappen!
    Puss från mormor

    SvaraRadera
  4. God Jul, Nelly!
    Vilken fin bild. Tack för julklapparna.
    Vad bra att du äter duktigt och växer.
    Alla släktingar från Portugal hälsar: gammal avó, Céu, Paula, Tetê och Pedro med familjer.
    Vi längtar alla efter dig.
    Puss
    Morfar

    SvaraRadera
  5. God jul Nelly!
    Tack för senast, det var underbart att äntligen få träffa dig! Synd att ni inte kunde vara med och fira jul med oss (det kändes rätt tomt), men vi har många jular framför oss. Och tack för julklapparna, de var fina! Hoppas du gillade det jag köpte i Argentina och Uruguay (tror inte att de andra bebisarna har likadana eller lika fina kläder...!)

    Kramar från moster Teresa

    SvaraRadera