lördag 21 januari 2017

Afternoon Tea och protestmarsch

Det var fullt på Afternoon Tea på Savoy där vi bor så vi gick till Fortum and Mason istället. De hade massa tjusiga och goda bakelser och snittar och scones, men jag är fortfarande lite sjuk så jag var inte så jättesugen. Men det var tjusigt och mysigt att vara där. På väg tillbaka till hotellet hamnade vi mitt i en jättestor protestmarsch mot Trump som blev president i USA igår. Och nu på kvällen har vi klätt oss fina igen och gått på en annan restaurang här på Savoy, Kaspars's (samma som katten). Imorgon åker vi hem - vi har varit sjuka men haft det bra ändå!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fredag 20 januari 2017

London

Mamma och jag har varit sjuka, superförkylda med feber, men vi hade bokat resa till London och vi mådde lite bättre så vi åkte igår ändå. Vi bor på Savoy och har det jättebra, och igår gick vi på Fantomen på Operan som var fantastisk! Men sen blev mamma jättesjuk på kvällen så pappa och jag gick på Italiens restaurang själva (jag fick en jättestark köttfärssås som brände i halsen men vi hade det mysigt). Idag är mamma lite bättre så vi har gått ut och shoppat, till exempel på Hamleys där jag fick Hermiones trollspö, roliga nagellack, trollerilåda och massa annat kul. Ikväll ska vi klä oss fina och gå på restaurang här på hotellet.

 
 

 
 
 

onsdag 4 januari 2017

Snö till Afonso

Igår åkte vi till Norrköping och åt lunch på en ny restaurang och på eftermiddagen började det snöa. Massor. Idag är det alldeles vitt med stora snödrivor. Mamma och pappa ska åka till Stockholm med Afonso och Inês men jag vill hellre vara hos farmor och farfar och sova över. Jag längtar tills vi träffar dem igen i sommar.

 
 
 
 
 

måndag 2 januari 2017

Afonso och Inês

Vi har fått besök av Afonso och Inês. De kom igår ikväll och det kom lite lite snö innan vi skulle sova, så vi gick ut på altanen och dansade i snön för de är inte så vana vid snö. Inês har aldrig sett snö förut på riktigt. Idag kom morfar och Teresa, Simon och Leo så vi år lunch tillsammans och sen gick vi till Sköna Gertruds och fikade.