lördag 31 december 2016

Gott nytt år!

Katrineholm fyller 100 år så vi började firandet med en lång promenad som avslutades med fyrverkerier. sen gick vi hem til Truedssons, allihop. Mamma, pappa, jag, Malin, Niklas, Niklas bror, Wille, Jocke, Ulrica, Max, Carl och Stina. Vi åt middag och jag och Max och Wille spelade spel. Och jag hade min fina klänning från Champs-Elyssees i Paris!

 
 
 

lördag 24 december 2016

God jul!

Vaknade, fick paket i skon, gjorde mig fin, åkte till Malin för att duka, åt julbord, gick hem och såg på Kalle, tomten kom (den riktiga - jag blev blyg!), julklappsutdelning och sen middag. Vilken rolig julafton!

 
 
 
 
 

fredag 23 december 2016

Dan före dan

Morfar och Teresa, Simon och Leo kom och firade jul med oss idag. Mamma och jag klev upp tidigt och lagade kalkon när pappa åkte till Stockholm och handlade. Efter lunchen hade vi julklappsutdelning, men Leo tyckte bäst om snörena!

 
 
 
 
 

onsdag 21 december 2016

Stockholmstur

Vi har tagit med farmor och farfar till Stockholm för att bjuda dem på middag. Vi gick en sväng på mammas jobb och sen gick vi till Operabaren. Jag är trött men det är gott med löjrom och köttbullar!

 
 
 
 
 
 

söndag 18 december 2016

Födelsedagskalas

Idag hade jag mitt kalas på Visualiseringscenter i Norrköping. Vi fick pannkakor och godis och se på en film om rymden och testa massa olika grejer som fanns där. Det var superkul!
 
 

torsdag 15 december 2016

Lucia

I måndags var det Lucia och då lussade jag (tidigt)  för mamma och pappa, och ikväll hade vi julfest med klassen och då var jag utklädd till Lucia igen. Mamma och pappa är borta så jag gick dit med farfar, Malin och Kajsa.
 
 

måndag 12 december 2016

Födelsedagsdags!

Mamma och pappa väckte mig med frukost på sängen och massa paket i morse, jag fick tofflor och kläder och bok och gosedjur med stora ögon och massa skoj. I skolan sjöng de för mig, och jag fick sjunga på portugisiska. Och ikväll fick jag välja middag så jag åt kycklingvingar från McDonalds.
 
 

söndag 11 december 2016

Lilljul

Vi har varit på lilljul i Stockholm hos mammas moster Gunnel. Mina sysslingar var där också, och Leo. Jag hade jättekul och lekte skattjakt och tomten kom (fast det var Daniel, tror jag).
 
 
 
 
 

lördag 10 december 2016

Födelsedagshelg

Igår kväll kom Jocke, Ulrica och Max och firade mig, vi åt pasta med köttbullar och jag fick en popcornmaskin! Och idag blev jag firad av först morfar, Teresa, Simon och Leo - vi åt carne de porco com ameijoas och jag fick filmer, böcker, kläder och experimentlåda - och sen kom farmor, farfar, Malin, Niklas och Wille och då åt de fisk och tårta men jag fick köttbullar, och så fick jag kläder och böcker. Jag har blivit firad hela dagen och det är toppen!