lördag 12 november 2016

Kalkonmiddag med kusinträff

Idag har vi äntligen haft årets Kalkonmiddag hos Jocke och Ulrica. Och den här gången var ju Leo med för första gången så jag hade kusinträff med alla mina kusiner! Innan middagen gjorde jag och mamma och Ulrica julkort och hade mysigt.

 

torsdag 3 november 2016

Leo-bus

Leo har blivit så stor! Och han gillar verkligen att titta på mig, särskilt när jag leker med honom. Han skrattar och försöker krypa till mig men det går inget bra.

 
  
 

onsdag 2 november 2016

Promenad vid Seine

Idag är sista dagen i Paris och jag har fått nya kläder som vi köpt på Champs-Elysées, till exempel en nyårsklänning. Vi åt lunch på La Fregate och nu promenerar vi längd med Seine tillbaka till hotellet. Hoppas vi snart kommer tillbaka till Paris!

 

tisdag 1 november 2016

Eiffeltornet och La Cupole

Idag åkte vi allra högst upp i Eiffeltornet! Det var så högt och lite läskigt men inte så farligt som jag trodde. Det famns en liten lägenhet högst upp som Eiffel bjöd fina gäster till.

Vi gick till ett nytt ställe och åt lunch, ganska nära Louvren och jag åt fransk kalops, boeuf bourgingone. Det är ju läslov, så jag hade med mig min nya bok, LasseMaja och Modemysteriet, och jag läste både på lunchen och vid Eiffeltornet.

Ikväll gick vi äntligen på La Cupole, som jag har längtat så efter! Det var jättetjusigt och trevligt där och jag fick drink och supersmarrig kyckling. Jag hade klätt mig så fint i min röda klänning från Macys och mamma satte upp bulle i mitt hår.