måndag 30 maj 2016

Sommarläsning

Det är riktig sommarvärme och mamma och jag sitter i trädgården fast det är ganska sent nu när vi kommit hem från fritids. Jag ska läsa, boken heter Paula på ponnygården.

 

lördag 28 maj 2016

Fotbollsmatch

Idag har jag spelat min allra första fotbollsmatch. Mamma kom och tittade. Och vi vann! Vi hade turnering men jag kunde bara vara med på första matchen. Och efter matchen åkte mamma och jag upp i brandbilsstegen - jättehögt upp! Sen åkte vi och mötte Ulrica och Göran som var på Kullbergska som firade 100 år. Jag fick saft. Sen åkte vi till pappa och åt grillade hamburgare med pappa och sossarna.




fredag 20 maj 2016

Hos Leo

Nu har mamma kommit hem från USA och vi åkte och hälsade på Leo, förstås. Och jag fick hålla honom alldeles själv en kort stund. Han är så gullig! Men han tycker inte om när nån byter blöja på honom, då gnäller han väldigt mycket.

tisdag 17 maj 2016

Dansavslutning

Jag har haft avslutning på min dans. Vi uppträdde med ett nummer och mamma, papps, farmor och farfar kom och tittade.

söndag 15 maj 2016

Nu har jag träffat Leo!

Idag har jag träffat Leo för första gången! Mamma är i USA och träffar presidenten så pappa och jag och morfar åkte dit själva. Han är så liten och söt. Jag fick hålla i honom litegrann men mest var han hos Teresa.



onsdag 11 maj 2016

Jag har fått en kusin!!!

Igår föddes min lille kusin (äntligen)! Han heter Leo och jag längtar så efter att få träffa honom!

söndag 1 maj 2016

1 maj

Idag är det första maj och då demonstrerar vi. Jag tycker att det är lite tråkigt att gå i tåget men i år fick jag bära ett plakat och det var rätt kul. Sen lekte jag i Stadsparken när pappa och de andra höll tal. Och innan det var vi och åt lunch med andra sossar och Energiministern. Han var trevlig. Jag tog kort med honom.