torsdag 31 december 2015

Gott nytt år!

Jag gillar verkligen nyårsafton med alla raketer, den goda maten och så får man klä sig fint. Vi firar hemma hos Jocke, Ulrica och Max - Malin och Niklas och hans bror och Wille är också här. Gott nytt år!







tisdag 29 december 2015

Så mycket lego!

Jag har fått så mycket lego, både när jag fyllde år och i julklapp. Mamma och jag bygger legot, idag blev vi klara med det allra största - Grand Hotel. Sen tog vi tåget till morfar.


 
 

måndag 28 december 2015

Snö

Nu har äntligen den första snön kommit! Vi var hos morfar i Norrköping igår och när vi klev ut bilen så var det vitt ute. Hurra!


torsdag 24 december 2015

Julafton!

Wohoo - det är julafton! Jag vaknade i morse och tassade ner och tittade i min toffla, där fanns ett gosedjur med stora ögon! Sen väckte jag morfar och Teresa och Simon. Innan lunch bytte vi paket med Teresa och Simon som inte skulle vara kvar till julklappsutdelningen och jag fick en Frost-snow surfer av dem. Sen gick vi allihop till Malin och åt julbord. Innan Kalle gick vi hem till oss och sen när det var mörkt kom Tomten!!! Jag fick en Kalle Blomkvist-bok av honom. Han hade bråttom så jag pratade inte så mycket med honom. Sen läste jag upp vilka julklappar under granen som var till vem. Jag fick massa grejer - en symaskin, en väska, agentgrejer, mera lego och gosedjur och massa annat skoj! Sen åt vi middag och chokladmousse och nu ska jag vara uppe så länge jag orkar.













onsdag 23 december 2015

Dan före dan

Äntligen äntligen äntligen är det dagen före julafton! Jag har längtat hela året. På förmiddagen tog jag ett lyxbad och på eftermiddagen kom morfar, Teresa och Simon hit - de ska sova över här. Vi åt ankris till middag och jag ställde fram de nya tofflorna jag fick i födelsedagspresent framför öppna spisen.


söndag 20 december 2015

Julgransdags!

Nu är det äntligen jullov på riktigt och på förmiddagen gick vi på stan och köpte julklappar och jag fick syn på en julteater som jag tittade på lite, och det var ringdans där som jag gick med i. På eftermiddagen klädde vi granen. Den blev jättefin! Kanske den finaste granen vi nånsin haft.





lördag 19 december 2015

Teresas och Simons nya hus

Idag var vi och tittade på Teresas och Simons - och Klumpens - nya hus. De ska fixa massor där men det är redan fint och sen kommer det bli jättefint! Jag hade gjort ett julkort till dem som de ställde i köket, det fick bli det första de inredde huset med.



söndag 13 december 2015

Lill-jul

Idag har vi varit i Stockholm och firat Lill-jul hemma hos Gunnel. Jag gillade inte att åka bil så långt, det är tråkigt, men det var jätteroligt med mina sysslingar och deras söta hund Freja. Morfar och Teresa och Simon kom också! Och Tomten...





lördag 12 december 2015

7 år idag!

Hurra, jag fyller år! Jag blev firad av pappa med paket och lussebulle med ljus i på morgonen, sen åkte vi till Busfabriken där jag hade mitt barnkalas. Malin hjälpte till att skjutsa några av barnen. Det var ett superroligt kalas! Sen hade vi lite kalas hemma på kvällen också, när mamma kom hem. Och jag fick ännu mer paket. Kläder och tofflor och massa lego!



tisdag 8 december 2015

Sjukling

Jag har blivit jätteförkyld och igår hade jag ont i örat också. Jag har varit hemma med mamma i två dagar. Det var mysigt. Men jag vill inte vara sjuk.
 


lördag 5 december 2015

Dansuppvisning

Jag har haft dansuppvisning på DUD. Vi var klädda för vinter och jag fick stå långt fram. Det var roligt.