onsdag 25 november 2015

Julbak

Nu är det snart dags för första advent och mamma och jag har bakat lussebullar. Jag kunde forma dem själv. Jag älskar lussebullar!

söndag 22 november 2015

Trolleri!

Idag har jag varit med Malin och tittat på Tobbe Trollkarl. Det var jättespännande och roligt! Han trollade med ringar och fick ett barn att sväva. Jag blev också lite besviken för att jag inte fick gå upp på scenen.

söndag 15 november 2015

Slappardag

Idag har mamma och jag en slappardag, pappa är borta hela helgen och igår var vi hos morfar men idag gör vi ingenting särskilt. Vi har lekt med lego på min nya legomatta och jag fick hjälpa till att laga korvstroganoff till lunch.

 

fredag 6 november 2015

Hej då mormor

Idag begravde vi mormor. Först hade vi minnesstund med vacker musik och massa folk, och bilder på mormor. Alla fick gå fram och lägga en blomma vid mormors aska och det var väldigt sorgsamt. Jag grät och kröp upp i mammas famn. Sen gick vi till stället med pelarna, där de ska sätta upp ett litet löv med mormors namn på, och la ner askan. Jag lämnade flera rosor där till mormor, och en teckning som jag hade ritat till henne på sjukhuset den sista dagen, och som jag skrev på idag att jag älskar henne. Efteråt gick vi till Jollas. De hade gjort tröstande soppa (portugisisk Caldo Verde) och annan mat åt oss, och jag hade riktigt roligt där med mina sysslingar Filippa och Emilia. Jag glömde nästan bort att jag var ledsen ibland.