fredag 30 oktober 2015

Höstlov

Nu är sista dagarna på höstlovet. Vi har varit hos morfar, då fick jag gå på skattjakt på Arbetets Museum (jag hittade alla de gömda bilderna och fick en tatuering som pris), och så har jag varit med farfar i Rejmyre och blåst glas. Så jag har haft jätteskoj. Och så har jag cyklat lite till. jag börjar bli riktigt bra på det. Allt utom att starta och stanna, för cykeln är för stor.



torsdag 29 oktober 2015

Halloweenlyktor


Mamma och jag gjorde läskiga halloweenlyktor när vi kom hem igår. Titta så fina de blev!

onsdag 28 oktober 2015

Mera Warszawa

Igår var vi högt uppe i tornet på Kulturhuset som ligger mitt emot vårt hotell. Jag köpte en liten snöglob med flodsirenen som souvenir, och ett bokmärke till morfar. Sen på eftermiddagen gick vi och shoppade. Jag fick lego. Nu ska vi åka hem till Sverige igen.








(Flodsirenen är på bild på massa taxibilar)


måndag 26 oktober 2015

Warszawa

Vi har åkt på höstlovsresa till Warszawa, tillsammans med Jocke och Ulrica. Men inte Max. Idag har vi gått jättemycket. Och ätit massor. Igår kväll åt vi middag på hotellet, och i morse åt vi massa frukost där! Jag fick gå och plocka själv i buffén. Det fanns till och med oliver och citron! Vi bor i ett jättestort och fint rum (fast Jocke och Ulrica har en svit). Och mamma har berättat om flodsirenen som är Warszawas symbol, och vi gick till Gamla Stan och såg en staty som föreställde henne. Och en annan staty av kung Sigismund.





 
 







fredag 23 oktober 2015

Halloweenparty

Ikväll var det halloweenparty hos Märta. Jag har fått nya kläder och en läcker och läskig hatt.


måndag 19 oktober 2015

Mormor

Min mormor finns inte mer och jag är så ledsen. Men jag tänker också på allt det roliga vi har gjort tillsammans. Matat änderna, åkt till Portugal, lekt och ritat. Här är en bild på mig och mormor från i somras.

söndag 18 oktober 2015

Brev till mormor

Idag åkte vi och hälsade på mormor på sjukhuset. Hon är väldigt dålig och det är så ledsamt. Jag skrev ett brev till henne där.

söndag 4 oktober 2015

På konsert

I fredags åkte pappa och jag upp till Stockholm och sen gick vi och mamma på en trendig restaurang som heter Smak, sen gick vi på fadokonsert med Mariza, på Konserthuset! Det var skoj men jag blev jättejättetrött för vi var uppe sent.