söndag 30 augusti 2015

Jag cyklar!

Jag har lärt mig cykla! I fredags efter skolan tränade vi och mamma kunde släppa och jag cyklade jättelångt själv! I går också, men då ramlade jag när jag skulle stanna. Och idag gick det också bra och mamma kunde släppa länge flera gånger - och jag ramlade inte!
 




tisdag 25 augusti 2015

Ny cykel

I fredags fick jag en ny cykel! Den är blå och fin. Jag har övat massor på att cykla, cykeln är lite stor men det går ganska bra ändå - i söndags kunde mamma till och med släppa flera meter! Och i lördags var vi i Norrköping och firade Teresa som fyllde år. Jag har längtat efter henne, vi har inte setts på hela semestern.
 




måndag 17 augusti 2015

Skolstart!

Idag började jag skolan - på riktigt! Som en ettagluttare. Jag fick en hemläxa och en egen bänk och min fröken verkar väldigt snäll och bra.



 

 

lördag 8 augusti 2015

Målar garaget

Mamma och pappa målar garaget - och jag får hjälpa till! Det var rött förut, nu ska det bli ljusgrått. Jag gillar att måla, men man måste vara försiktig så att man inte kladdar och får färg på sig.


tisdag 4 augusti 2015

KK-joggen

Idag har jag sprungit KK-joggen! Äntligen - jag har tränat massor i sommar. Kajsa sprang med mig och farfar, farmor, Jocke och Ulrica kom och tittade på. Det gick riktigt bra, jag kom på plats 112 av 218, på tiden 8:44. jag slog både Isa och Ellen. Och så fick alla en medalj. På morgonen laddade vi med sconestallrik till frukost och efter att jag hade sprungit gick jag med mamma, pappa, Jocke och Ulrica till tältet på torget och åt hamburgare.






måndag 3 augusti 2015

Barnens Dag

Det är Katrineholmsveckan den här veckan och då åkte jag lina. Det var läskigt och spännande på samma gång! Sen klev jag i en lerpöl så då gick vi hem,



lördag 1 augusti 2015

Hemma igen

Nu är vi hemma igen och mormor och morfar är här hos oss - jag har längtat efter dem! Jag har visat min nya pilbåge (mormor fick också skjuta), mina nya kläder och allt annat skoj som jag har köpt och fått!