onsdag 29 juli 2015

Sista dagen

Idag är sista dagen här i Portugal, imorgon åker vi hem. Vi passade på att gå promenad, bada, och äta bulle på stranden, förstås!








- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 28 juli 2015

Estombar

Ikväll åkte vill till Estombar och åt middag på Charneco. Det var hur mycket mat som helst, men jag åt inte allt. Bara lite ost, oliver, ris, och lamm. Och bröd förstås. Mamma och pappa åt desto mer. Sju rätter!







måndag 27 juli 2015

Tivoli och spel

Ikväll är det sista kvällen som Malin, Niklas, Kajsa och Wille är här, imorgon åker de hem. Vi har haft jättekul! Nu på kvällen gick vi till Grillstället och åt middag, sen gick Kajsa, Wille och jag till tivolit där vi höll på att bli lurade på pengar av en dum tant, men mamma kom och skällde på henne så vi fick tillbaka pengarna. Sen hopade jag jättehögt i hoppgungan! Sen spelade vi alla spel på vägen hem och jag vann litegrann.

 

 
 

söndag 26 juli 2015

Kusinmys

Jag har så roligt med mina kusiner, jag är så glad att de kom hit till Algarve!







Cozido hos Céu

Vi var hos Céu och åt middag igår, allihopa. Det var så gott, jag åt massa cozido-kött, så mycket att jag knappt orkade äta mousse efteråt.




torsdag 23 juli 2015

Skoj

Vi har jätteskoj här, vi hänger på stranden, badar, leker och fikar - och på kvällarna spelar vi spel. Mest fotbollsspel och chuff-chuff. Det är ganska bra att utmana Niklas, då vinner jag.





Hurra!

Äntligen har Malin, Niklas, Kajsa och Wille kommit! Vi badar massa och leker på stranden, vi promenerar och äter och har det bra. Och på kvällarna äter vi glass och spelar shuff-shuff.




söndag 19 juli 2015

I Santarém

Igår kväll åkte vi med Céu till Santarém för hälsa på Pedro, Cristina och Afonso. Och katten Mimmi förstås. Vi åt middag och jag visade mina nya prinsessklänningar och min nya pilbåge som vi köpte i Lissabon, och sen gick vi ut och gick på stan. Jag fick åka på Pedros axlar, och vi såg en dansuppvisning på stan. Sen spelade vi musik innan vi sov. Och idag gick vi på promenad till Portas do Sol och jag badade en stund i poolen hemma hos dem innan vi åt lunch - cozido a portuguesa. Jag åt massor! Verkligen massor. Och sen mousse. Sen gick vi till Avó.




























lördag 18 juli 2015

I Caldas

Vi har åkt till tia Céu i Caldas. Vi har ätit lunch, gått promenad på stan och i parken, matat ankor, lekt i lekparken, åkt båt och jag har fått ansiktsmålning. Vilken bra dag!











Lisboa

Nu är vi i Lissabon, vi kom igår kväll. Vi har gått omkring inne i stan, vi har varit på en enorm shopping och på Benficastadion! Och igår åt vi god mat på en restaurang och jag fick en blomma efteråt. Lisboa, menina e moca - menina!

 
 

 
 
 
 
 

onsdag 15 juli 2015

Shopping

Mamma och pappa är jätteförkylda och mamma har dessutom tappat en kniv på foten så vi fick åka till sjukhuset, så vi badar inte så mycket nu utan gör massa annat. Till exempel har vi shoppat. Massor. Jag har fått nästan en helt ny garderob!




lördag 11 juli 2015

Världens finaste sandslott?!

Jag har byggt ett jättestort och fint sandslott. Ja, mamma hjälpte till lite förstås. Men jag byggde också. Och dekorerade med snäckor och stenar. Och grävde vallgrav!



Sol och bad och skoj

Jag har mysigt och roligt här på semestern, idag har jag skrivit de sista vykorten (själv) och nu är vi på shoppingen och äter glass. Varje kväll tittar jag efter katten vid Water Dog och ibland leker jag i lekparken, ibland spelar vi shuff-shuff och ibland äter jag glass. På dagarna går vi nästan alltid till poolen eller stranden en stund. På stranden gillar jag att bygga sandslott.

















tisdag 7 juli 2015

På stranden

Vi har tagit en morgonpromenad på stranden nästan varje morgon, och ett dopp i havet förstås. Innan frukost. Jag gillar att bada! Och att plocka snäckor. På eftermiddagen går vi oftast till poolen så jag får öva på att simma, med mina armpuffar.