onsdag 29 april 2015

Med mormor och morfar

Förra helgen som jag hos mormor och morfar i Norrköping och på söndagen firade vi alla mormors födelsedag (med lammkotletter och tårta) och den här helgen kom mormor och morfar hit, och vi grillade och jag spelade gris och ping-ping med morfar. Sen var vi hos Truedssons också, och Carl var där. Vi grillade där också. Det känns som att det snart är sommar!








måndag 13 april 2015

Mötesmat

Idag fick jag följa med pappa på möte - och efter mötet fick jag äta middag på McDonalds, som jag älskar!




lördag 11 april 2015

Vår

Idag fick jag årets första mjukglass, för nu är det vår!




söndag 5 april 2015

Glad påsk

Vi är hemma från London nu, och påskharen hade varit här och gömt massa ägg när vi var borta!

Idag var vi hos farmor och farfar och åt påsklunch, och jag och Kajsa klädde ut oss till påskkärringar för jag blev ledsen när jag missade utklädningen på fritids på skärtorsdagen. Och sen åkte vi och firade Max som har fyllt år.






















lördag 4 april 2015

Hej då London!

Nu ska vi snart åka hem från London - vi har haft jättekul här, men det är också roligt att flyga hem tycker jag. Då kan jag leka pilot. Idag har vi shoppat lite till, jag gick tillbaka till Hamley's och då köpte vi en jättespännande trollerilåda som jag är jättesugen på att öppna och leka med! Vi köpte också en strut med supersmarriga jordgubbar doppade i choklad som vi delade på, på Godiva, och där fick jag också ritgrejer och ett litet chokladägg.

Sen gick vi till en indisk restaurang och åt lunch, och där fick jag mera ritgrejer (jag fick färglägga en tiger) och sen fick jag gå på skattjakt och hitta ett påskägg!

Jag vill åka på fler resor - det här är jätteskoj!


fredag 3 april 2015

På shoppingtur

Idag har vi verkligen shoppat! Vi var på Disney Store och jag fick sitta i Askungens vagn och titta på alla vackra saker - och så fick jag en alldeles egen Elsa-klänning! Sen gick vi i en massa andra butiker hela dagen, och min favorit det var när vi gick till Hamleys, den jättestora leksaksbutiken. Där blåste de såpbubblor när man kom in så att barnen kunde jaga dem. Sen fanns det massor med leksaker överallt och en del saker fick man testa. Jag fick naglarna målade med vackra fjärilar, och en glittertatuering på handen. Och sen köpte vi grejer så att vi kan göra det hemma!

Efter shoppingen, och lunch på en riktig Pub, gick vi och tittade på slottet och på Big Ben. Sen var vi alla så trötta i benen så vi gick till hotellet och vilade. Jag fick bada lyxbad med en bit chokladkaka som fika i badet. Och sen gick vi till hotellbaren och jag fick en jättegod äppeldricka. Men jag höll på att få en vuxendricka av misstag - tur att de upptäckte det! Sen gick vi ut och åt middag i Chinatown. Det kom massa mat och jag tyckte bäst om riset, som jag fick äta med pinnar.








 
 
 



torsdag 2 april 2015

I London!

Vi har åkt till London med Malin, Niklas och Kajsa! Vi fick gå upp jättetidigt imorse, nästan mitt i natten, men fast det var spännande att flyga så somnade jag en liten stund.

När vi kom fram var det fortfarande före lunch så vi hann fika, gå en sväng på stan, äta hamburgare till lunch, gå i en fin park, titta in lite i ett palats, dricka Afternoon Tea (musm!), jag fick leka i en jättestor Peter Pan-lekpark, och sen åt vi middag på mitt favoritställe - Spagetti House!










 


 



onsdag 1 april 2015

Jag blir fin

Nu har jag varit och klippt mig för håret har blivit så långt och jag ska bli fin innan vi åker till London. Jag gillar att bli klippt och att prata med Maisan.