söndag 29 mars 2015

Kalashelg

Den här helgen har vi gjort massa skoj; igår var jag på kalas hos Lilly (jag var utklädd till prinsessan Anna) och idag var vi och firade morfar och åt mormors påskalamm. Mums!







Krypin

Mamma har överraskat mig! Hon har gjort iordning förrådet i mitt rum till ett eget krypin där jag kan klä ut mig och ha mina prinsessklänningar och maskeradbalen. Det är jättemysigt.








söndag 15 mars 2015

Myshelg

Igår gick vi ner på stan och fikade på scones-stället, de har öppnat så man kan sitta på övervåningen också. Mamma och jag åt scones och te, pappa tog en semla. Vi hade jättemysigt. Före lunch var vi också ute i trädgården en stund. Och sen på kvällen hade vi mello-fest här hemma, med Jocke och Ulrica. Jag hejade på Hasse men han vann inte.





I riksdagen

Idag följde jag med pappa till riksdagen för det var stängt på min skola och mitt fritids. Jag var på barnverksamheten och vi gick på promenad i gamla stan. Och så fick jag gå dit pappa har debatt och röstar.



fredag 13 mars 2015

Mello-helg

Vi har haft massa mysigt i helgen - jag har haft min nya Anna-klänning som pappa köpte i Lissabon, jag har badar lyxbad, vi har varit i Norrköping och ätit lunch, jag har lekt med Ellen, och igår hade vi mello-fest hos Malin och Niklas. Jocke och Ulrica var också där. Det var Andra Chansen. Dockorna åkte ut men Hasse Anderssson gick vidare, och honom gillar jag!