söndag 28 december 2014

Mellandagsmys

Vi har så mysigt här hemma - jag leker med mina julklappar, vi ska träffa släkten och jag ska få leka med Ellen. Och idag fick jag veta att det inte ska bli något val i vår - hurra!




onsdag 24 december 2014

God jul!

Äntligen är det julafton!!! Imorse gick jag ner till skon - och det fanns ett paket där från tomten! Det var en Törnrosa-dekoration att hänga i granen - som det står Nelly på. Sen öppnade jag alla mina kalendrar (lego, magnetkalender, tv-kalender och tre chokladkalendrar) och så fick jag lussebulle och choklad till frukost. Sen var jag tvungen att vänta tills alla gästerna kom.

Sen åt vi massa julmat - jag åt mycket skinka och potatis, och så sjöng vi. Sen fick jag öppna ett paket i förväg, och det var helt fantastiskt - det var en Askungen-klänning! Som jag har önskat mig så länge! Efter Kalle Anka på TV kom tomten - det är sant, tomten kom faktiskt hit! Jag fick två paket av honom, en tröja och några hårsnoddar. Efter det fick jag hjälpa till att läsa på paketen och dela ut dem till alla. Sen var det dags att öppna alla julklappar. Jag fick jättemånga! Barbie med häst, kläder, peruk, spel och massa annat skoj! Men det viktigast på julen är inte paketen utan att man får vara med familjen. Det hittade jag på en särskild sång om.
.







tisdag 23 december 2014

Snart är det jul!!!

Åh jag är så spänd - snart är det julafton! Granen är så vacker och vi har precis lagt alla julkapparna under den. Jag har skickat ett brev till tomten och jag har hjälpt till att slå in paket och skriva på dem vem de är till. Nu har jag ställt fram min sko framför öppna spisen. Jag undrar om jag kan sova inatt?!

 




söndag 14 december 2014

6-årskalas

Idag har vi firat att jag har fyllt är. Alla kom - först kom Malin, Niklas, Kajsa och Wille och åt lunch, sen kom mormor, morfar, Teresa och Simomn och åt kakor och tårta, och sen kom farmor och farfar och åt tårta och fika, de också. Så jag blev firad nästan hela dagen lång!






fredag 12 december 2014

Jag fyller 6 år!

Mamma och pappa väckte mig med frukost på sängen imorse - mamma hade gjort i ordning en bricka med en blomma, te och lussebulle med ett ljus i, och paket förstås! Jag fick lego och en ny tröja, som jag hade på mig när pappa och jag åkte till Stockholm sen. Vi gick på Skansen och så hälsade vi på mamma på hennes jobb.

 



söndag 7 december 2014

Bowlingkalas

Jag har bjudit in mina kompisar till kalas i bowlinghallen. Det var jätteskoj! Vi bowlade, åt lunch (korv eller hamburgare) sen målade mamma ansiktsmålning på oss som Ellen hade med sig, sen öppnade jag paket och sen avslutade vi med glass. Det var en succé!