söndag 28 september 2014

Mamma har fyllt år

Mamma fyllde år i fredags och det har vi firat förstås - middag med Jocke, Ulrica, Max och Carl i fredags och tårtkalas med släkten igår. Och både igår morse och idag fick jag en chokladkaka FÖRE frukost! Det är ingen ordning alls på oss den här helgen! Och idag fortsatte firandet för då åkte vi till farfar som också har fyllt år.


måndag 22 september 2014

Höstregn

Nu är det riktig höst ute och det är mörkt och regnigt - så jag får äntligen ha mitt fina paraply när jag går till fritids!

lördag 20 september 2014

Gröna Lund

Idag har vi varit på Gröna Lund allihopa - jag, mamma, pappa, Malin, Kajsa och Wille. Vi började med att åka Vilda Musen (asaläskig) och Kvasten (också asaläskig). Sen ville jag bara åka mysiga saker som Kärlekstunneln och Elefanterna. Och så spelade jag en massa spel med mamma - och jag vann en fin gosig katt och massa småprylar! Nu ska vi snart hem till Jocke och Ulrica och fira deras bröllopsdag, jag ska få ta på mig finklänning!






söndag 14 september 2014

Valdag!

Imorse fick jag följa med mamma och rösta. Vi kryssade både mamma och pappa och sen fick jag se när kuverten hamnade i lådan. Jag ska få följa med farmor och farfar och rösta sen också. Och få sova hos dem. Jag hoppas verkligen att sossarna vinner valet!

lördag 13 september 2014

Valarbetar

Mamma och jag har gått ner på stan för att hjälpa till när pappa och de andra har torgmöte. Vi har mest lyssnat, och jag har gått omkring med en fin röd ballong. Och så har jag blivit målad som en katt. Nu ska jag få en korv, och kanske en mjukglass efter det.




lördag 6 september 2014

På valmöte

Mamma och pappa jobbar jättemycket nu för det är snart val och det vill vi vinna! Idag fick jag följa med pappa på ett torgmöte där han pratade. Jag hängde mest med Ulrica.