lördag 23 augusti 2014

Hurra för Teresa!

I går fyllde Teresa 30 år och mamma, pappa, mormor, morfar och jag fick komma på middag hos henne och Simon. Vi gav henne en fin tavla och jag hade ritat en teckning. Jag fick till exempel oliver, ost och chokladtårta. Mums! Och så fick jag äntligen mitt Harry Potter-trollspö som mormor köpte åt mig eftersom det var slut när mamma och jag var på utställningen.

fredag 15 augusti 2014

Kräftor

Idag hämtade pappa mig tidigt på fritids (för jag går på Ringduvan nu, inte Pandan längre) och jag fick åka med farfar till Vinön och hämta kräftor. Vi åkte båt med bilen. Det var skoj. Men jag vill inte äta kräftorna. Nu ska vi mysa här hemma, hoppas mamma läser lite Harry Potter för mig ikväll, det gjorde hon igår kväll.




söndag 10 augusti 2014

Hos Jollas

Den här fina bilden tog Chokladmannen - Gebro - på oss när vi var och fikade igår på Jollas. Jag fick två praliner, en hallonpralin som inte var färdig än men jag fick smaka ändå, och en jordgubb-fläder. Det var utsökt.



lördag 9 augusti 2014

Harry Potter!

Idag var mamma och jag på Harry Potter-utställning i Norrköping! Det var jättekul och spännande! Jag fick prova sorteringshatten (jag blev Gryffindor, precis som Harry Potter) och så fick jag kasta quidditch-bollar, provsitta Hagrids fåtölj och lyfta mandragora-plantor - och titta på alla fina kläder och saker som fanns där. Jag fick en egen grej att lyssna på information med och så köpte mamma och jag en bild av oss med trollspön och halsdukar. Efter utställningen gick vi Harry Potter-tipspromenad på stan, det var också skoj. Och när vi kom till mormor och morfar strax före lunch så gick vi ut till folkparken och lekte - jag fick hoppa och bada, jag passade till och med på att cykla runt i badet!


 






måndag 4 augusti 2014

Jag rider

Idag fick jag rida - på en riktig häst - i Stadsparken! Det var jättelång kö men till slut blev det min tur, och det var så roligt!

söndag 3 augusti 2014

Hemma igen

Nu har vi kommit hem från Portugal och det var så varmt i huset när vi kom hem så första natten sov vi på golvet i tv-rummet. Första dan hemma åkte vi och hälsade på mormor och morfar. Vi gick till vattenparken och jag fick leka och hoppa på stenarna i vattnet. Men jag ramlade i och blev jätteblöt. Så vi fick gå och köpa en ny klänning och nya trosor till mig. Och idag var jag på kalas hos Robin och Leo. Vi var utklädda och jag var prinsessa.