onsdag 30 juli 2014

På väg hem

Igår höll mamma och pappa på och packade och packade och packade. Nu får vi med oss alla våra grejer hem, men vi har bara en bil och massa väskor och Teresa och Simon ska också åka hem så mamma och jag fick åka först till flygplatsen och vänta där med massa väskor. Vi seplade Frost och jag fick titta på film, sen kom de andra. Nu sitter vi på flyget och jag är så sömnig.



tisdag 29 juli 2014

Jag gillar semester

Nu ska vi snart åka hem till Sverige igen men vi har några härliga dagar kvar här i Portugal. Jag får god dricka, god mat och så leker vi massa vid poolen. Tia Céu är fortfarande kvar, hon följde med oss till tivolit ikväll - och vi åkte radiobilar allihopa!







fredag 25 juli 2014

I Santarém

Vi har varit i Santarém och hälsat på Avó och Pedro, Cristina, Afonso och Miguel. Och katten Mimi förstås! Jag badade i bassängen med Afonso och Miguel - vi hade jätteroligt, de är så tokiga! Och jag har spelat pingis och på kvällen spelade och sjöng vi, men jag blev sur för jag fick inte spela på pianot, bara på tamburinen. Men sen somnade jag, mitt i musiken.






tisdag 22 juli 2014

På tivolit!

Äntligen har jag fått gå på tivolit! Teresa och Simon som är här med, följde också med och åkte. Jag fick åka massa gånger - hoppas jag får köra radiobil nästa gång vi kommer hit!


måndag 21 juli 2014

Jag har hittat tivolit!

Hurra! Äntligen har jag hittat tivolit! Det låg på vägen till posten, dit vi gick idag för att posta vykort till mormor och morfar, Ellen och Felicia.





lördag 19 juli 2014

På stranden

Jag har variit på stranden också, även om jag oftast vill gå till poolen och simma. På stranden kan man leta snäckor och äta bulle.

Jag har också fått åka en jättefin karusell med hästar och prinsessor på när vi var i Faro.






onsdag 16 juli 2014

Tia Céu!

Nu har tia Céu äntligen kommit hit! Hurra! Hon fick en stor kram när vi sågs första kvällen hon var här, när hon kom till Paraíso (där vi äter ofta, och där jag får smarrig ko-glass).






fredag 11 juli 2014

Jag trivs här

Jag tycker så mycket om att vara här i Armacão, allt är precis som vanligt, förutom att tivolit är borta och det har öppnat en vagn som säljer supergoda churros. Farmor och farfar är här med oss i år, det är kul, de har inte varit här på länge. Men jag saknar mormor och morfar som brukar vara här med oss.

Häromkvällen fick jag några i en kartong som jag kunde bära hem. Mums! En dag var vi på marknaden och tittade på massa frukt och grönsaker och sånt. Det var lite tråkigt tyckte jag, men vi köpte god hallon till mig. Och hallonsylt.







torsdag 10 juli 2014

Jag kan simma!

Nu kan jag simma - med bara armpuffar! Hurra! det är jätteskoj och jag vill gå till poolen varje dag så att jag kan simma!!!!






onsdag 9 juli 2014

I Portugal

Vi har varit i Portugal en vecka nu och hunnit göra massa skoj - badat i havet och i poolen, hälsat på hästar, ätit glass och bullar (jag kunde köpa en själv!) och spelat spel och shoppat kläder. Nu är vi vid poolen, snart ska vi gå till Busiris och äta lunch.







onsdag 2 juli 2014

Nu flyger vi strax!





På resa!

Nu är vi äntligen på väg till Portugal! Jag har längtat och längtat och räknat ner dagarna, men nu är vi på flygplatsen och väntat på planet. Jag har en egen väska med Kanin och lite grejer i.