måndag 28 april 2014

Marknad och upptakt

Den här helgen har varit varm och rolig, jag har lekt med Ellen, varit på marknad och ätit korv och sockervadd, och åkt, hälsat på mina sysslingar i Täby och gått på upptakt och lyssnat på farbror Stefan som höll tal.

 



måndag 21 april 2014

Sommar?

Det var så fint väder idag så det kändes som sommar! Vi var ute nästan hela dagen, först plockade vi kvistar och krattade löv (och jag lekte restaurang) och på eftermiddagen fikade vi solen på altanen. Jag fick en god drink med mynta och lime i - mums! Det var en härlig sista påskdag!


söndag 20 april 2014

Glad påsk!

I torsdags var jag och pappa på Skansen och tittade på djuren (sälarna var roligast och så fanns det vargar också men inga rävar) och i fredags var vi i Vingåker på påsklunch. Sen kom mamma hem.

Igår fick jag gå på påskäggsjakt - det var jättekul! Jag hittade 14 ägg med små presenter i, mamma och pappa sa att det var från påskharen, men jag är inte så säker på det. Sen fick jag en påskpresent från mamma och pappa - en ballerina-Barbie!

Och på kvällen kom Malin, Niklas, Jocke, Ulrica och Max hit på påskmiddag, och idag har vi varit och firat mormor som har fyllt år. Vi fick påskalamm. Teresa och Simon var också där, jag fick en rosa maskeradmask från Venedig av dem, och Gunnel, Daniel och Albin kom också, av dem fick jag godis och en bok. Jag fick bok och godis och guldig choklad av mormor och morfar. Och så fick jag ett påskägg av Max igår. Nu har jag supermycket godis!











tisdag 15 april 2014

Påsklov

I helgen gjorde vi påskfint hemma, mamma och jag planterade blommor i krukor ute och så plockade vi påskris. Och så satte vi upp gardiner i mitt rum, jag fick träffa Kajsa och på söndagen kom mormor och morfar.

Igår följde jag med pappa till Stockholm på eftermiddagen, där fick jag vara med mamma och Maja i riksdagscaféet och jobba, sen gick mamma och jag till skomakaren där jag fick en present. Sen köpte vi middag på Kinarestaurangen med fiskarna. Nu ska jag vara med pappa i Stockholm i flera dagar, idag ska jag få gå till barnverksamheten!










lördag 5 april 2014

Trollstavar och kalas

Morfar fyllde år förra veckan så idag åkte vi till Norrköping och hälsade på. Vi hade med presenter med bilder på mig och morfar på. Vi åkte också och shoppade och efter lunch och fika gick vi till Jolla och jag fick hallonpralin och mandarindricka. Och på stan fick jag göra min egen Harry Potter-trollstav!