fredag 22 november 2013

Jag röstar!

Vi tog en sväng till kammaren idag, det är där pappa jobbar ibland nät han är och röstar. Men idag fick jag rösta istället! Nu sitter vi bilen på väg hem igen. Det ska bli skönt.




tisdag 19 november 2013

I Stockholm

Förra veckan var mamma och pappa bortresta och jobbade flera dagar så jag var hos farmor och farfar. Och sen fick jag feber i lördags men sen blev jag frisk och skulle få gå till förskolan. Men tågen går inte som de ska så vi åkte till Stockholm hela familjen. Jag har mest varit med mamma på hennes nya jobb på 68:an och imorgon ska jag få gå till barnverksamheten. Jag längtar!



Igår var det invigningsfest på mammas jobb.


Idag fick jag följa med pappa en sväng, vi gick till Finansutskottets sessionssal.

söndag 10 november 2013

Söndagsfrukost

Mamma och jag har gjort fattiga riddare med hallon till frukost - mums - och sen ska vi baka tekakor. Sen ska vi gå och köpa fars dags-blommor till pappa och morfar. Mormor och morfar kommer hit och äter lunch. Sen ska jag dansa.




lördag 9 november 2013

På bio

Pappa är borta hela helgen så mamma och jag gick på bio idag, vi såg filmen Flygplan. Den var spännande och lite läskig ibland, men det var jättekul att gå på bio - och jag fick popcorn och apelsinmer!





söndag 3 november 2013

På stan i Edinburgh

I morse gick vi alla och åt jättegod frukost och sen gick vi en sväng på stan. Vi såg en tjej som spelade säckpipa och så fick jag en ny kilt av mormor och morfar. Idag var det fint väder - inte som igår när det regnade jättemycket. Och vi såg cafét där de första Harry Potter-böckerna skrevs.














lördag 2 november 2013

I Edinburgh

Vi har åkt till Edinburgh allihop - mamma, pappa, jag, mormor, morfar, Teresa och Simon. Vi har shoppat lite och ätit massor - nu sitter vi på hotellet och väntar på lite te och rostad tekaka efter att ha ätit middag på Whiski Rooms där kocken frågade om jag ville laga mat.