lördag 31 augusti 2013

Skönheten

Jag har gjort en alldeles egen Belle-mask för att klä ut mig till prinsessan Belle, nu när jag har fått min tjusiga Skönheten-klänning från Disney-butiken i London.




tisdag 27 augusti 2013

Filmtajm

Igår hade pappa och jag måndagsmys när mamma var borta. Vi åt tacos och sen fick jag se på Hitta Nemo.

I helgen var vi och firade Teresa som har fyllt år, och nu har jag gått mer än en vecka på min nya förskola, Pandan, med nya konpisar och mina gamla kompisar från kottegruppen på Påfågeln.




måndag 19 augusti 2013

Kul i London

Vi har haft väldigt roligt i London, det finns det massa kul att göra där. Vi har sett slottet, Big Ben och tjusiga shoppinggator. Och en dag gick mamma och jag till ett stort akvarium där vi såg hajar, massa fiskar, jättesköldpaddor, pingviner, en krokodil och massa andra djur. Och jag fick klappa en levande sjöstjärna! Sen har vi shoppat, jag har fått en underbar prinsessklänning, för jag älskar att klä ut mig. Och så har vi ätit på olika restauranger, till exempel italiensk och kinesisk mat, mums! Jag tyckte allra bäst om att åka det stora pariserhjuler och att leka i lekparken vid slottet.








































torsdag 15 augusti 2013

På resa

Idag ska mamma och jag åka till London. Pappa är redan där. Nu är vi på flygplatsen och väntar på att få gå på flygplanet. Nu är det snart dags!







lördag 10 augusti 2013

Hemma igen

Vi har varit hemma i Sverige flera dagar och jag har hunnit med massa skoj. Jag har sovit hos farmor och farfar i Vingåker, lekt med Ellen, träffat Malin, Kajsa och Wille, busat med Max och Jocke och Ulrica, och igår var jag hos mormor och morfar och sov över.

Vi gick till Arbetets Museum och jag gjorde en farkost i Verkstan. Den heter Hajen. Man kan se mig och Hajen på bild här: http://www.flickr.com/photos/arbetetsmuseum/9469895427/