onsdag 31 juli 2013

I Lissabon

Igår åkte vi till Lissabon, vi åkte först och shoppade lite bredvid Benfica-stadion, sen åkte vi till mammas och pappas kompisar i parlamentet. Det var långtråkigt, tyckte jag, men de var snälla och jag fick juice för jag var duktig. Sen åkte vi till vårt tjusiga hotell och fikade lite till, jag och mamma och pappa. På kvällen gick vi på restaurang och åt killing, jag och mamma fick varsin blomma. Nu har vi flugit hem till Sverige och väntar på att få träffa farfar som ska hämta oss på flygplatsen. Jag passar på att leks musketör, det har jag gjort så ofta jag har kunnat under hela semestern!













lördag 27 juli 2013

På tivoli igen

Igår var vi på tivoli igen, det var superkul! Jag åkte radiobil, karuseller och hoppade studsmatta i sele. Och dagen innan det var vi vid lekplatsen med tia Céu och jag fick popcorn och churros!
















fredag 26 juli 2013

På stranden

Här är en härlig strandbild - på en surfartjej!




tisdag 23 juli 2013

I Algarve

Nu är vi i Algarve igen och varvar poolen med snäckletande på stranden. Härligt!










söndag 21 juli 2013

I Santarém

Vi är i Santarém och hälsar på släkten. Vi bor hos Pedro, Cristina och Afonso och så har vi hälsat på Avó och morfars kompisar. Och första kvällen kom Miguel och åt med oss. Jag lekte massor med honom! Och hos Afonso finns en jättegullig kattunge som heter Mimi.
















fredag 19 juli 2013

Jag köpte glass!

Idag köpte jag glass alldeles själv vid poolen! Heja mig!




onsdag 17 juli 2013

Teresa är här!

Nu har Teresa och Simon kommit - hurra!




tisdag 16 juli 2013

Härliga dagar

Igår var vi på stranden igen, vi plockade snäckor och badade och jag fick sockerbulle. På kvällen åt vi pasta hemma, sen gick vi promenad på kvällen, som vanligt, och då var katten som liknar Carty ute! Idag är vi tillbaka vid poolen igen och ny ska vi äta lunch på Busiris. Mums!







lördag 13 juli 2013

Tivoli!

Igår kväll var vi äntligen på tivoli! Det har börjat blåsa litegrann så det var inte så mycket mygg. Jag fick åka karusell flera gånger och det var superkul! Idag var det lite mulet så vi åkte på utflykt till Sagres och sen åt vi lunch i Estômbar och efter middagsluren hemma har vi nu gått till Busíris för att fika.



















torsdag 11 juli 2013

Kolla efterrätten!

Kolla vilken efterrätt jag har fått! Mamma och pappa får också smaka. Snart ska vi gå en promenad, hoppas det inte är så mycket mygg ikväll. Jag har blivit väldigt biten.










onsdag 10 juli 2013

Vid poolen

Vi hänger vid poolen några dagar och det är jätteskönt. Jag har fått roliga flytgrejer av mormor och morfar.




måndag 8 juli 2013

På shoppingen

Det är så väldigt varmt här i Portugal så vi badar i poolen varje dag. Igår åkte tia Céu hem men hon kommer tillbaka igen senare. Idag har vi åkt till shoppingen och jag har fått en Barbiedocka för jag var så duktig på sjukhuset härom dagen. Vi har just ätit lunch. Jag fick jättegod kycklingsoppa.



lördag 6 juli 2013

Hos doktorn

Nu är vi i Portugal, i Armação de Pêra, mormor och morfar och tia Céu är också här. I förrgår var vi på stranden en stund men i går natt klättrade jag ner från sängen och slog huvudet i sängbordet så vi fick åka till sjukhuset. Jag fick särskilda plåster och nu måste jag ta det lugnt och akta såret. Det är tråkigt, för helst vill jag leka musketör. Men jag har också fått åka en liten karusell och spelat spel som tröst. Kanin fick också plåster av doktorn. Idag ska jag få bada lite i en pool.







onsdag 3 juli 2013

I Stockholm

Nu är vi i Stockholm, mamma och jag åkte tåg hit igår, efter att ha vinkat hej då till huset. Sen gick vi allihop, pappa med, på restaurang och åt middag. Vi var jättehögt upp och vi hade tjusig utsikt. Sen gick vi och åt glass på torget. Idag gick vi en sväng förbi slottet. Jag fick se ställena där prinsessorna gifte sig. Nu ska vi åka till flygplatsen.













måndag 1 juli 2013

Sommarlov

Pappa har åkt och jobbar på Gotland så mamma och jag är hemma själva. Idag åt vi glass på stan, köpte en ny fin fåtölj till mitt rum och åt lunch på Sultans. Jag fick pannkakor. Sen gick vi till lekparken innan vi gick hem så jag fick bada i min lilla pool. Sen målade vi naglarna. Imorgon ska vi packa det sista och åka till Stockholm. Pappa kommer också dit.