lördag 29 juni 2013

Sista dagen på dagis

Igår gick jag allra sista dagen någonsin på min förskola Påfågeln. Efter sommarlovet ska jag börja på Pandan istället. Mina fröknar Britt och Susann fick presenter och kramar, men inte Ann-Sofie för hon följer med till Pandan. Sen åkte mamma, pappa och jag till stan och åt glass och lekte i Stadsparken. Nu är det semester!







fredag 21 juni 2013

Glad midsommar!

Idag är vi i Vingåker och firar midsommar med farmor och farfar och Malin, Kajsa och Niklas. Snart ska vi äta. Det är varmt och soligt. Igår fick jag en liten bassäng att bada i hemma på altanen, det var kul. Glad midsommar!







onsdag 19 juni 2013

Midsommardags

Idag ska vi ha midsommarfirande på förskolan så vi har gjort fina kransar av papper. Vi råkade ta färg istället för lim när vi skulle sätta dit blommorna så mamma hjälpte mig att fixa till min där hemma igår.




tisdag 18 juni 2013

Nyklippt

Igår hämtade mamma mig tidigt på förskolan för vi skulle gå och klippa oss. Vi tog cykeln ner till stan och först gick vi och åt glass och hälsade på farmor. Sen cyklade vi till Cia. Först klippte hon mamma och sen mig. Vi blev jättefina. Jag fick färg i håret - två rosa hjärtan och en rosa stjärna. Och glitter. Tjusigt! Här ser ni hur jag ser ut före och efter klippningen.







lördag 15 juni 2013

Sommaravslutning

Den här veckan hade vi sommaravslutning på förskolan. Vi fick klä ut oss till prinsar och prinsessor om vi vill - det ville jag - och så hade vi bal. Och vi som ska sluta på Mumin och börja på Pandan efter sommarlovet, vi fick en ros och en liten present och en fin skylt. På min stod det att jag var Mumina ballerina som är snäll, förståndig och pysslig, och att de kommer sakna mig.





lördag 8 juni 2013

Lekdag

Idag var min kompis Felicia här och lekte med mig nästan hela dagen. Vi klädde ut oss till prinsessor, städade på altanen som Askungen, såg på film och lekte massor med vatten utomhus. Vi hade jätteroligt!







måndag 3 juni 2013

Flygplansbygge och annat skoj

Jag har haft skojigt hela helgen och igår åkte vi till Norrköping så jag fick leka med mormor och morfar och katterna. Efter lunch ville jag gå och pyssla på Arbetets museum - det blev ett flygplan!

När vi kom hem såg jag att Felicia och Amelia var hemma hos Oscar så jag fick gå och leka med dem.

Och på kvällen fick jag en ny bok som vi läste till vällingen, om Pippi Långstrump.