torsdag 30 maj 2013

Avslutning

Snart är det sommar och då ska jag sluta på min förskola och börja på Pandan istället. Så idag ska jag på avslutning med kottegruppen - vi ska åka buss och jag har med matsäck. Det är så spännande att åka buss!

Igår var jag hostig så jag fick stanna hemma och vila så att jag skulle kunna gå idag. Och i förrgår hade vi familjedag på dagis, med picknick, tipspromenad och pausgympa. Det var kul!







måndag 27 maj 2013

Vilken kalashelg!

Den här helgen har varit som ett enda stort kalas! I fredags fyllde pappa 40 år så jag fick komma hem från dagis tidigt och hjälpa till att förbereda firandet. Sen kom alla människor och jag lekte och hade kul.

På lördagen fyllde Wille år, så då var vi på kalas hos honom och sen kom de och grillade hos oss på kvällen. Och igår var det grattis-på-mors-dagen och jag hade köpt en bok till mamma. Sen åkte vi till Stora Djulö och fikade med farmor (pappas mamma) och sen till Norrköping och fikade med mormor (mammas mamma).




måndag 20 maj 2013

Trädgårdsarbete

Vi har haft så mycket att göra i trädgården så vi har varit ute nästan hela helgen. Jag har haft väldigt roligt för jag har fått hjälpa till med att plantera blommor och göra rent i lusthuset. Och så har jag lekt lite förstås, men mest har jag hjälpt till. Jag var jätteduktig på det.














torsdag 16 maj 2013

Mjau!

Idag hade vi maskerad på Förskolans Dag, jag var den enda som var katt! Mjau!




måndag 13 maj 2013

På tivoli

Jag har varit i Vingåker flera dagar när mamma och pappa har varit borta. Mina kusiner har också varit här lite, och Malin. Jag har varit på tivoli två gånger och då fick jag popcorn och en jätteballong. Och farmor och jag har lekt massor med Barbiedockorna!




måndag 6 maj 2013

En cykel!

I fredags fick jag en egen cykel! Jag fick välja den själv, den är jättefin och rosa med jordgubbar på. Jag övade att cykla lite också här hemma och det gick ganska bra. Jag ska ta med den till Vingåker och öva mer när jag ska bo där några dagar. Hoppas jag kan cykla riktigt bra snart!







torsdag 2 maj 2013

1 maj

Igår var det 1 maj och jag längtade så efter att få gå i tåget. Men först tog vi fram utemöblerna och gjorde fint vid altanen och på balkongen, mamma och jag. Pappa åkte nån annanstans och talade och han fick med dig min vagn och mina skor i bilen så vi fick ta cykel och stövlar. Men det gick bra ändå. Sen hade vi party hos farbror Göran på Gröna Kulle. Och på kvällen åt vi hamburgare med Truedssons.

I Stadsparken med Max

I Görans stol på Gröna Kulle