söndag 24 februari 2013

Ute i snön

Idag var det fint väder ute så vi gick ut en liten sväng och lekte i snön. Och så tittade vi lite på spåren efter haren som brukar skutta hos oss ibland.







lördag 23 februari 2013

Rapunzel och jag

Jag mår bättre nu så mamma och jag gick ner på stan en sväng idag. Jag fick äta en korv och så fick jag två presenter! En film med Små Einsteins och en jättevacker Rapunzel-docka. Så nu har jag satt på mig min Rapunzel-klänning så vi är alldeles lika. Snart kommer Max, Jocke och Ulrica hit och äter middag, mamma och jag har rullat italienska köttbullar.




onsdag 20 februari 2013

Leker med Barbie

Jag är fortfarande lite sjuk men mycket bättre nu. Jag får nog gå till förskolan imorgon. Farfar och farmor var hos mig och lekte och dagen innan dag tog bara farfar hand om mig ett tag. Då hade han med sig en stor låda med Barbie-dockor som jag brukar leka med i Vingåker. Jag gillar verkligen att leka med dem.




fredag 15 februari 2013

Frukost i sängen

Jag har fått feber och ont i halsen. Så imorse fick jag äta frukost i sängen. Det var mysigt.




fredag 8 februari 2013

Frukost

Jag tycker att det är mysigt att gå ner till mamma och äta frukost om jag vaknar lite tidigt på morgonen. Sen får jag ju frukost på förskolan också, men det är inte riktigt lika mysigt.




söndag 3 februari 2013

Prinsessan Nelly

Varje dag när jag kommer hem från förskolan tycker jag om att sätta på mig klänning. Ofta sätter jag på mig finskor, diadem och smycken också och leker att jag är en vacker prinsessa.



Idag har jag till och med satt på mig min Rapunzelklänning och min tjusiga hatt. Det är ett underbart liv, säger jag!