söndag 30 september 2012

Tävling!

Förra helgen gjorde jag fina kort till en tävling och nu har jag vunnit priser, en fin bild att färglägga (från de som hade tävlingen) och de här superhäftiga klistermärkena (från mamma och pappa). Jag vill tävla fler gånger!

Här är jag när jag gör korten:






Och här är jag med mitt ena pris:


 
Här kan ni se mitt tävlingsbidrag på mammas pysselblogg, och här ser ni alla andra som tävlade!


torsdag 27 september 2012

Mammas födelsedag

Mamma fyllde år igår, det var så spännande, på morgonen fick jag hjälpa henne att öppna paketet som jag och pappa köpte på stan för flera dar sen. Jag har inte sagt nånting om det för det var en hemlis! På kvällen åt vi god middag, mums!




söndag 23 september 2012

På väg till farfars kalas

Vi ska åka och fira farfar, jag har valt fina kläder och en hatt och så har jag gjort ett kort alldeles själv. Med en räv som ska äta upp en kanin.







lördag 22 september 2012

God morgon!

Jag är uppe med tuppen och leker. Nu har jag varit och handlat och kör bilen hem. Vroooom!




onsdag 19 september 2012

Med Alfons Åberg

Jag har sovit hos mormor och morfar i natt och nu är vi och hälsar på Alfons Åberg. Det är jättekul och lite läskigt, men det finns böcker och filmer och allt möjligt spännande här!




söndag 16 september 2012

Nelly Pirat!

Jag älskar att titta på Jake och Piraterna, och nu har jag äntligen vuxit i de häftiga piratkläderna jag fick av Malin och kusinerna i julklapp! Hej och hå!







söndag 9 september 2012

På huvudet

Jag har blivit förkyld. Så jag fick vara hemma från förskolan i fredags. Mormor kom och var med mig då. Men jag är väldigt pigg. Så jag leker och busar. Och igår var vi på utflykt och shoppade med Jocke och Ulrica. Och jag kan stå på huvudet i soffan - titta!