fredag 31 augusti 2012

Äpple

Mamma hade med sig ett äpple från vårt äppelträd till dagis, jag äter det nu när vi går hemåt. Det är så saftigt och gott. Jag tycker verkligen om äpplen.




måndag 27 augusti 2012

Kokar soppa

Vi kokar grönsakssoppa, på samma sätt som tia Céu gör. Det ska bli så gott! Och jag är så stor och duktig som kan hjälpa till.




söndag 26 augusti 2012

På födelsedagskalas!

Teresa har fyllt år så vi är på kalas hos henne. Jag får hjälpa till att öppna paketen! Och snart ska vi fika.




onsdag 15 augusti 2012

Slagit mig i pannan

Idag när jag lekte på Lilla gården på dagis så skulle jag klättra upp på en liten sten, men så snubblade jag och ramlade och slog pannan i stenen! Det gjorde jätteont och jag grät. Nu gör det bara ont när man tar på det. Mamma säger att jag kommet få både bula och präktigt blåmärke i pannan.







måndag 13 augusti 2012

Somnade i soffan

Jag är lite trött ikväll. Mamma och jag har tittat på min nya film ikväll, om Belle och Odjuret. Och vi åt middag framför tv:n! Sen blev jag så sömnig så jag somnade i soffan medan jag väntade på att mamma gjorde välling. Så hon fick väcka mig så jag kan äta den nu. Godnatt!




måndag 6 augusti 2012

Handlar

Idag har jag börjar dagis igen efter semestern. Jag har längtat efter alla mina kompisar. Nu är jag med pappa och handlar. Det är kul att sitta i kundvagnen bland varorna ibland. När jag inte kör en egen liten kundvagn.




söndag 5 augusti 2012

På Djulö

Idag var jag med Malin och Wille på promenad. Vi gick till Djulö och matade kaniner och tittade på grisa och lekte tjuv och polis. Och sen kom en riktig polisbil och poliserna vinkade till mig!




lördag 4 augusti 2012

Frukost på stan

Vi har gått en promenad nu på morgonen och nu fikar vi på Sultans. Lördagsmys!







onsdag 1 augusti 2012

Skoj med Oliver

Idag var Oliver och hans lillasyster Bea och deras föräldrar här, det var jättekul! Bea är en liten bäbis men Oliver och jag lekte massor.