tisdag 31 juli 2012

Spelar på paddan

Jag gillar att spela på min iPad, memory, pussel, fiskspel och massa annat kul.




fredag 27 juli 2012

Konst på tavlan

Vi är i Norrköping. Vi har ätit lunch och fikat. Nu är vi på morfars jobb. Jag får rita på tavlan på väggen. Jag ritar mamma med bäbis-Nelly i magen.




torsdag 26 juli 2012

På Gröna Lund

Vi har varit hemma en vecka nu, jag har träffat alla mina folk som jag har saknat, flera gånger - farmor och farfar, Malin, Kajsa och Wille, och Jocke, Ulrica och Max. Jag har lekt och myst och åkt på utflykter och sovit borta. Och idag var jag med pappa, Malin och kusinerna på tivoli, på Gröna Lund. Jag åkte nyckelpigan, tekoppar, flygande elefanter och kärlekstunneln. Jag hade så roligt!




torsdag 19 juli 2012

Reser hem

Nu har vi flugit och flugit och flugit hela dagen och nu är vi äntligen framme. Farfar kom och hämtade oss på flygplatsen så nu åker vi sista biten hem i vår egen bil. Jag är trött.




måndag 16 juli 2012

Middag i solnedgång

Ikväll har vi ätit grillspett på en restaurang vid havet och sett när solen gick ner. Ny ska jag leta efter björnar och spela shuff-shuff!










söndag 15 juli 2012

Tivoli!

Jag har varit på tivoli ikväll! Det var superkul! Jag har ätit popcorn och åkt massa karuseller. Lycka!










lördag 14 juli 2012

Kul på semestern


Idag gick vi till lekplatsen innan frukost, när det inte var så varmt. Jag kan gå balansgång jättebra nu, på en stång som inte är stilla. Och sen gick vi till stranden och lekte och grävde och badade. Kul!




torsdag 12 juli 2012

Hippie

Idag har jag lekt med Teresas och mina halsband - fint va?




måndag 9 juli 2012

I Santarem

Jag har lekt massor med Miguel, och så hälsade vi på hos Avo innan vi åt lunch med Pedro, Cristina och Miguel. Sen åkte vi tillbaka till Armacao. Jag sov i bilen. Jag fick en jätterolig tevagn av Avo som jag har lekt med, ny när vi har kommit fram.







söndag 8 juli 2012

På utflykt med Céu

Idag har vi åkt med Teresa som kom igår (hurra!) och tia Céu till Caldas där jag matade ankor, fiskar och en svan, och sen till Santarem där vi åt middag med Miguel. Nu är vi ute och fikar och väntar på Pedro och Cristina.







fredag 6 juli 2012

Sockervadd

Idag har jag lekt på stranden hela dagen och nu ikväll har jag fått sockervadd! Nu ska jag leka i lekparken med tia Céu och sen hoppas jag att björnarna spelar så jag kan dansa.




onsdag 4 juli 2012

Tia Céu!

Tia Céu är här i Armacao nu, vi leker massor! Jag gillar henne mest.