tisdag 28 februari 2012

Hemma

Jag är lite förkyld så mamma och jag är hemma idag. Nu leker vi att vi gör en tårta till ett stort kalas.



torsdag 23 februari 2012

Filmdags!

Jag är hos Malin och mina kusiner idag på lite sportlov. Jag ska sova över här inatt och nu tittar vi på film - mysigt. Och så har jag sett pappa på TV:n!

tisdag 21 februari 2012

Semla är mums!

Mamma köpte med minisemlor hem idag, vi hade picknick hemma på en filt på golvet - mums!



I Verksta'n

Jag sov hos mormor och morfar i natt och idag har jag varit hos dem hela dagen. Till exempel har vi varit på Verksta'n på Arbetets Museum, det var skoj!



söndag 19 februari 2012

Smeten var god!





Kladdkaka

Mamma och jag bakar kladdkaka, jag tycker att smeten ser väldigt god ut! Hoppas att kakan blir god också, för mormor och morfar kommer sen och då ska de få smaka den.



fredag 17 februari 2012

Snö!

Det har snöat massor, det är roligt med så mycket snö, jag vill göra en snögubbe!



tisdag 14 februari 2012

Alla hjärtans dag

Idag gjorde jag ett fint kort på dagis till mamma och pappa, med hjärtan och glitter på. Och så fick jag hjälp att skriva så här: Till pappa, jag älskar pappa och jag älskar min mamma. De blev mycket glada när de fick det. Jag fick också kort, och paket, för det är hjärtan-dagen. Film från mormor och morfar, och saker att ha i håret från mamma och pappa.



söndag 12 februari 2012

På Oscars kalas

Min kompis Oscar fyller 5 år och idag har han kalas. Vi är massa barn som är här och leker och äter tårta och kakor. Och nu har vi fiskar fiskdamm och jag var först!



torsdag 9 februari 2012

Nicke Nyfiken

Jag hade lite feber en stund igår och var hemma med pappa, idag är jag hemma med mamma för säkerhets skull, fast jag mår bra. Vi har städat och bakat och lekt, nu läser vi boken om Nicke Nyfiken som jag fick igår.



tisdag 7 februari 2012

På kontroll hos doktorn

Idag kom mamma och pappa och hämtade mig efter lunch på dagis. Sen åkte vi till sjukhuset i Eskilstuna. Där träffade vi en snäll sköterska som vägde och mätte mig, och en snäll doktor som klämde och kände och tittade och lyssnade på mig. Sen fick jag leka lite.



lördag 4 februari 2012

Det är kallt!

Det är jättejättekallt ute så vi har tänt en brasa här hemma, det är mysigt. Mamma och jag har bakat kakor, pappa och jag har badat, sen har vi ätit pannkakor och nu tittar jag på barnprogram på TV. Snart kommer Jocke, Ulrica och Max.



onsdag 1 februari 2012

En semla!

Farmor hämtade mig på förskolan idag, vi gick hem till mig och lekte och åt mat. Och när mamma kom hem hade hon med sig semlor! Det var jättegott!