söndag 29 januari 2012

Grattis farmor!

Vi är i Vingåker och firar farmor som fyller år imorgon. Vi hade med paket och kort - och jag hade gjort ett eget kort förstås. Vi har ätit god lunch och nu ska vi snart få glass och maränger och chokladkaka till efterrätt. Och jag har hjälpt till att vispa grädde.



söndag 22 januari 2012

På bio!

Mamma och mormor och jag är på bio, vi ska se på film om Nalle Puh och hans kompisar. Det är jättemysigt på bio. Och spännande. Vi har köpt popcorn och godis och dricka. Och förut träffade vi Teresa som har kommit hem från Brasilien, och hon hade med en mjukistukan till mig!



torsdag 19 januari 2012

Mysigt

Malin hämtade mig på dagis idag, sen gick vi hem till Kajsa och Wille och åt pannkaka. Och nu äter vi päron. Vi har tittat på hajfilm med. Mamma är här och dricker te också.



söndag 15 januari 2012

Sömnig

Mormor och morfar har varit här och hälsat på, vi har lekt massor och jag blev lite sömnig nu på eftermiddagen. Så sömnig så att jag klättrade ner från min stol där jag satt och åt banan och upp på pappas stol istället, för den är skönare att sitta och sova i. Och jag somnade visst en liten stund.



lördag 14 januari 2012

Vi trär pärlor!

Mamma och jag trär jättefina halsband och armband av mina julklappspärlor. Jag får massa smycken och det är roligt att göra dem.

Frukost


Vi är uppe tidigt och äter frukost, mamma och jag, för pappa gick upp tidigt för han skulle på möte. Vi har tagit fram den fina servisen med katter på. Jag får te med mjölk och honung i, flingor med mjölk och bröd som vi har bakat själva med god stark ost på. Mums!

söndag 8 januari 2012

Hos Malin


Malin fyller år och vi är och firar henne, jag har gjort ett fint kort till henne. Vi äter kakor och glass och leker.

lördag 7 januari 2012

Biodags

Vi har bio här hemma, jag får popcorn och paketjuice och så tittar vi på Trassel. Det är jättespännande och mysigt!



fredag 6 januari 2012

Spöke

Jag skrämmer mamma och pappa - jag är ett spööööke!




onsdag 4 januari 2012

Sparka boll

Max och Carl och jag sparkar fotboll, vi har jättekul!



söndag 1 januari 2012

Jag lerar

Nu får jag äntligen leka med den roliga leran som jag fick i julklapp - jag gör bollar och ormar och fina figurer i formar. Och kakor till alla folk som vill komma och fika.