onsdag 31 augusti 2011

Hos Malin


Malin kom och hämtade mig på dagis idag, sen lekte jag massor med Kajsa och Wilhelm innan mamma kom och åt mat med oss. Pappa är bortrest på möte i några dagar.

lördag 27 augusti 2011

Frukost


Mamma och jag är hemma själva för pappa är på möte. Vi äter frukost och har det mysigt. Sen ska vi gå ut, det är jättefint väder ute.

fredag 26 augusti 2011

Min nalle


Jag har fått en nalle av mamma! Den är jättemjuk och mysig. Jag fick den när jag kom hem med Malin och Wille som hämtade mig på dagis och gick med mig och av glass. Vilken bra dag!

På Gröna Kulle


Igår var jag med pappa och massa andra på möte på Gröna Kulle, det var kul! Mamma var borta så det var bara pappa och jag hemma. Men idag kommer mamma hem igen! Men först ska Malin komma och hämta mig på dagis. Jippie!

tisdag 23 augusti 2011

Till dagis


Nu ska jag gå till dagis, jag har på mig min nya jacka som vi köpte i Caldas. Jag undrar vad vi ska hitta på för roligt idag och vilka kompisar som jag ska leka med!

söndag 21 augusti 2011

Kalas


Teresa fyller år imorgon så vi är hos henne på kalas. Jag får chokladboll och äppeldricka, det är smaskens. Och Teresa har fått massa paket. Grattis Stora Lamm!

lördag 20 augusti 2011

Plocka plommon


Mamma och jag har varit i trädgården och plockat plommon. Vi ska koka marmelad på dem sen. Det låter gott och roligt tycker jag!

Fika


Vi är på Sultans på stan och fikar lite. Jag får chokladboll och pärondricka. Det är gott. Vi har varit och köpt en ny Alfonsbok och en legobil till mig. Sen ska vi gå till köttbutiken. Sen måste vi skynda oss hem innan det börjar regna igen.

onsdag 17 augusti 2011

Plommon


Jag är ute i trädgården och äter supergoda plommon från vårt ena plommonträd. Mums! Tur att fruktträden är kvar, idag är det nämligen några här som tar ner några andra träd av oss.

lördag 13 augusti 2011

Legotorn!


Kolla vilket högt torn jag har byggt med mitt nya lego! Wow!

fredag 12 augusti 2011

Ute och fikar


Jag gillar att sitta i min stol ute på altanen och fika. Nu dricker jag päronmer i väntan på maten. Mysigt!

Paket!


Nu har jag varit på dagis en hel vecka och haft kul med mina kompisar. Men nu är det helg och när jag kom hem fick jag paket av mamma och pappa. Det var massa roligt lego i! Jippi!

tisdag 9 augusti 2011

Under sängen


Jag har börjat på dagis igen efter semestern. Det är roligt. Vi är inte så många barn där ännu. Igår var vi i Stadsparken och hälsade på Bamse. Nu ska pappa och jag snart gå till dagis men först till jag busa lite - jag gömmer mig under sängen!

lördag 6 augusti 2011

Cykel


Jocke har hjälpt oss att skruva dit barnstolen på mammas cykel. Sen tog vi en premiärtur på cykeln, Jocke och jag. Det var kul! Nu äter jag välling efter grillmiddagen.

fredag 5 augusti 2011

Kusinbus


Idag har jag äntligen fått busa och leka med mina kusiner Kajsa och Wilhelm! Vi var i Lyttersta och badade med farmor och farfar, sen lekte vi i trädgården. Sen kom Malin och mamma och pappa och vi grillade. Vilken toppendag!

torsdag 4 augusti 2011

På Himmelstalundsbadet


I förrgår och igår var jag hos mormor och morfar och katterna. Jag sov över där. På tisdagen var vi på Himmelstalund och badade och igår var vi i plaskdammen i Folkparken. Vi hade jättekul! Idag är jag hemma igen. Nu är det kväll och Jocke, Ulrica och Max är här och grillar med oss. På eftermiddagen kom Jockes lillebror Carl och Stina hit och fika. De lekte med mig och min kassaapparat.