torsdag 30 juni 2011

På stranden


Det är så roligt på stranden, jag gräver och badar i havet och har superkul! Tia Céu har kommit - hurra! - och igår var vi hos polisen för några dumma tjuvar tog mammas plånbok. Pappa har haft feber men verkar bättre nu, precis som jag som var sjuk en dag när vi åkte hit.

söndag 26 juni 2011

På flygplatsen


Nu sitter vi och väntar på flygplanet. Vi ska åka till Portugal. Det ska bli så roligt!

fredag 24 juni 2011

Glad midsommar!


Jag och mamma, pappa och Teresa är i Vingåker hos farmor och farfar. Vi har ätit midsommarlunch och jag har fått en krans som mamma har gjort till mig. Och så har jag plockat smultron. Nu ska jag sova, sen ska jag få titta på gurkorna i farfars växthus. Och så ska vi äta jordgubbstårta och grilla. Glad midsommar!

söndag 19 juni 2011

Tekalas


Jag har tekalas med minadockor och nallar. Det blir te med honung och socker i. Och dockorna fryser så de har fått en filt.

lördag 18 juni 2011

Mys med Malin


Malin är och hälsar på oss ikväll, vi har likadana jeanskänningar på oss, snyggt va?! Vi har grillat och ätit kladdkaka som Malin hade bakat, mums!

lördag 11 juni 2011

Med Oliver


Oliver och hans mamma och pappa har varit här ikväll, roligast hade jag och Oliver när vi gick runt runt i trädgården och när vi tittade på Pingu.

Smultron!


Vi har plockat smultron i trädgården, jag fick äta upp allihopa, det var jättegott!

tisdag 7 juni 2011

Fika på dagis


Idag var det familjekväll på dagis, mamma och jag var där och vi hade med oss egen fikakorg. Det var mysigt. Och jag sprang och lekte massor och fick massa sand i håret så jag fick bada när vi kom hem. Och så var det utställning med saker vi har gjort på dagis. Teckningar och stentroll och snickerikonst och annat. Det var så roligt, jag ville inte gå hem. Jag kunde tänka mig att stanna kvar med Britt.

måndag 6 juni 2011

Hemma igen


Nu är jag hemma igen, hos mamma och pappa. Det är mysigt, vi har längtat efter varandra! Och nu får jag titta på vår semesterfilm från Portugal när jag äter välling, det är det bästa jag vet (och Pingu och Nicke Nyfiken förstås).

Fruktstund


Jag är hos farmor och farfar nu, tills mamma och pappa kommer hem senare idag. Jag har roligt och fikar och leker och har fruktstund i solskenet. Mysigt!

fredag 3 juni 2011

Badar i parken


Jag är hos mormor och morfar och Teresa och katterna i Norrköping och gör massa skoj saker - matar ankor, äter glass och badar i plaskdammen i Folkparken. Jag har jättekul!

onsdag 1 juni 2011

Packa väskan


Idag har jag packat en väska med kläder och sånt nån behöver när man ska resa bort. Jag ska nämligen bo hos mormor och morfar ett par dar, sen hos farmor och farfar. Mamma och pappa ska åka bort så då ska jag få åka och ha kul. Kaninen får följa med också.