söndag 29 maj 2011

I Norrköping


Idag är det mors dag, vi är i Norrköping och hälsar på. Jag hänger i min fåtölj, tittar på Nicke Nyfiken, klappar katter, spelar orgel och fikar. Och mamma har fått pussar!

söndag 22 maj 2011

Söndagsmys


Teresa är här idag och leker med mig, jag gör pannkakor med sylt till henne och så har vi tittat på Portugalfilm. Och fikat på kalasresterna från igår.

lördag 21 maj 2011

Kalasdags


Idag kommer alla och firar pappa som ska fylla år. Mamma och jag har bakat kakor och tårta. Smeten var jättegod. Nu ska jag sova en stund i vagnen innan det är dags med kalas.

torsdag 19 maj 2011

Sagostund


Malin är här och hälsar på en stund. Nu läser hon Bu och Bä för mig. Och mamma har satt upp tofsar i mitt hår!

tisdag 17 maj 2011

På väg


Jag ska gå till dagis men först vill jag leka lite med pappa här hemma. Jag tycker om att ta med mina väskor och låtsas att jag går på möte.

söndag 15 maj 2011

Killikill kissen!


Vi är i Norrköping idag och hälsar på. Mormor har lagat lammkotletter och sen åkte mamma och pappa och köpte kläder till mig när jag sov. Och så har jag gett katterna godis för de fyller år. Mjau!

onsdag 11 maj 2011

Kastar boll


Det är så fint väder ute! Farfar, farmor, Kajsa och Wilhelm är här ikväll och nu när mamma och pappa har kommit hem äter vi middag ute i lusthuset. Och så kastar vi boll!

tisdag 10 maj 2011

Mjukglass


Idag när mamma och pappa hämtade mig på dagis sa jag att jag ville ha glass, och det ville de med så vi åkte in till stan och köpte mjukglass - mums!

onsdag 4 maj 2011

Pingu


Jag har fått en dvd med Pingu av farfar som jag tittar på. Jag gillar Pingu!