lördag 27 november 2010

Med Kajsas tröja


Jag har tagit på mig Kajsas tröja, den är skön men lite stor. Och så har jag spelat massa Wii, jag är bra på att nicka boll men inte på bra på backhoppning.

Middag


Vi är och äter kalkon hos Truedssons, Teresa och Malin, Kajsa och Wille är här också. Jag har jättekul och kalkonen är god.

torsdag 25 november 2010

Glass i stora lass


Vi ska är på restaurang och äter ikväll och det blev banana split till efterrätt, med massa glass - hurra! Jag tycker att det är jättegott!

onsdag 24 november 2010

Min klubba


Mamma och jag köpte med oss kinesisk mat idag och jag fick en klubba där, mums!

Eget passerkort


Jag har fått ett eget passerkort med foto till riksdagen, precis som pappa och mamma har. Nu ska jag gå till riksdagsdagiset och leka.

tisdag 23 november 2010

Käkar ute


Vi har åkt till Kungens kurva för att köpa lite saker och passar på att käka grekiskt på ett ställe. Jag får dricka vatten i colamugg! Jag är förkyld men håller högt tempo ändå. På riksdagsdagiset lekte jag hej vilt med fröknarna, det var bara jag och de där. Hoppas det kommer några barn nån dag med, men annars får jag hur som helst ha alla leksakerna för mig själv!

måndag 22 november 2010

Så kul!


Jag tycker att det är så roligt här så jag måste springa runt och undersöka allt. Det tog många försök att få till det här fotot för jag har svårt att sitta stilla länge nog för att fastna på bild!

I Stockholm


Jag ska vara med mamma och pappa i Stockholm den här veckan, vi har åkt upp redan ikväll för att bo in oss. Det är jättespännande här tycker jag!

söndag 21 november 2010

Efter badet


Mamma och jag har badat i bubbel med ankor och haft kul. Nu ska jag snart få välling, jag har det så mysigt ikväll.

lördag 20 november 2010

Max och jag


Max och jag myser i soffan i väntan på middagen. Förut fick jag träffa mormor och morfar en stund när pappa och jag åkte och hämtade mamma i Norrköping.

Lördag morgon


Pappa och jag har skjutsat mamma till tåget, jag hade bara pyjamas under overallen. Nu är vi hemma igen och jag vill inte ta av mig mössan! Helst hade jag också velat åka tåg, men mamma ska göra julkort så jag och pappa får stanna hemma och leka.

fredag 19 november 2010

Middag


Nu ska jag äta ett stort lass spagetti med köttfärssås, det gillar jag skarpt! Sen hoppas jag att det är nåt bra på tv som jag kan dansa till. Under tiden underhåller jag med min version av Bä bä vita lamm: bä bä boor!

onsdag 17 november 2010

Trött


Så här trött var jag när vi kom hem efter mötet ikväll - jag somnade i farstun medan mamma hängde av sig sina kläder! Nu är jag vaken och i pyjamas, det är bättre att ha på sig när man ska sova. God natt!

På möte


Jag har följt med mamma på möte, som tur är var Max med också så jag fick leka med honom! Jag har ritat och byggt med klossar och klättrat.

söndag 14 november 2010

Fars dag


Idag är det pappas dag och jag har gjort ett fint kort till honom på dagis. Vi ska åka till Norrköping nu, vi var där igår också för mamma och pappa och Jocke och Ulrica hjälper Teresa att göra fint i hennes sovrum. Jag får leka med katterna och mormor och morfar under tiden, jag har jätteroligt. Jag springer och hoppar och jagar dem med en sopkvast.

fredag 12 november 2010

Vill gå


Malin kom förbi ikväll och när hon skulle gå ville jag följa med henne hem. Men jag fick inte. Trots att jag satte på mig både stövlar när mössa. Taskigt.

torsdag 11 november 2010

Snö igen


Det har snöat mer igen, det gillar jag. Igår gjorde vi snögubbar på dagis! Här på bilden är jag på väg från dagis i vagnen.

söndag 7 november 2010

Höststädar


Det börjar bli kallt ute så man får ha på sig ordentligt när man är ute och höststädar i trädgården. Jag gillar min fina och varma overall!

lördag 6 november 2010

Godmorgon


Nu är jag vaken, jag har sovit hos faster och kusiner. Efter en natts mysig sömn är jag redo för mera lek!

fredag 5 november 2010

Singstar!


I kväll är jag hos mina kusiner, vi sjunger singstar och leker. Sen ska jag sova här, det blir mysigt. Jag har jätteroligt!

onsdag 3 november 2010

Hej!


Nu har jag ätit kyckling och ris till middag, nu ska jag leka en stund och kanske läsa lite böcker med mamma och pappa innan det är dags för pyjamas och välling. Jag lär mig nya ord hela tiden, till exempel har jag idag lärt mig säga dricka och härom dagen lärde jag mig kram!