måndag 28 juni 2010

På shoppingtur


Härom dagen var vi och shoppade en sväng, vi köpte en ny hakklapp till mig för vi tycks ha glömt min på flyget. Och flera gånger har vi varit på stranden och jag får leka med sanden och bada i min lilla plastbassäng. Det är jätteroligt! Kläderna jag har på bilden har jag fått av tia Céu, de är så fina och passar så bra till mina solglasögon.

fredag 25 juni 2010

I plurret!


Idag har vi ätit riktig midsommarlunch - fast mest de andra, inte så mycket jag - och tittat på fotbollsmatch. Sen badade vi i poolen hemma hos tia Céu, det var kanonkul! Nu ska vi gå ut på promenad, sen ska vi hem till Céu och äta middag.

torsdag 24 juni 2010

Framme!


Nu har vi äntligen landat, ungefär en timma försenade. Jag sov länge på planet, sen åt jag mat och sen lekte jag lite - sen var vi framme! Nu ska vi hämta hyrbilen och åka till mormor och morfar.

Flyg


Nu är vi på Arlanda och väntar på att få checka in och sen gå ombord på vårt flygplan. Sen ska vi flyga jättelänge. Det är kväll när vi kommer fram.

På väg


Idag åker vi till Portugal, först har vi åkt tåg, sen ska vi flyga. Vi ska resa hela dagen och vi har massa väskor med oss.

onsdag 23 juni 2010

Nyvaken


I natt har jag sovit hela natten i min egen säng. Men nu är jag vaken och leker i mammas och pappas säng. Snart ska jag få frukost - välling. Det är gott och mysigt.

tisdag 22 juni 2010

Eftermiddagslur


Jag är i Vingåker idag, med farfar. På den här bilden sover jag middag i vagnen. Imorgon ska jag och mamma packa och sen åker vi till Portugal på semester.

måndag 21 juni 2010

På jobbet


Idag är jag med mamma och pappa på jobbet. Det är lajbans, det finns massa spännande saker att leka med.

söndag 20 juni 2010

Snart är det semester


Och jag övar på att ha solglasögonen på mig. Jag tycker att det är skoj och att jag blir mycket fin. Och cool.

lördag 19 juni 2010

I Vingåker


Jag är fortfarande förkyld, men jag har nästan ingen feber längre. Mamma och pappa är också förkylda så de åkte inte på konsert i Stockholm som de skulle ha gjort igår. Men jag sov ändå över hos farmor och farfar i Vingåker som det var tänkt. Det var roligt. Och idag på eftermiddagen kom mamma, pappa, Kajsa och Wilhelm hit, vi ska grilla.

tisdag 15 juni 2010

Stackars mig


Jag har blivit förkyld. Så nu ligger jag här i mammas famn och tittar lite på Portugal som spelar VM-match. Jag har varit i Norrköping idag och matat ankor, jagat katter och lekt med mormor, morfar och Teresa. Men nu är jag helt slut.

lördag 12 juni 2010

Nu är VM igång!


Och jag tittar på massa fotboll. Och så leker vi med mina bollar. Idag fyller jag 1 1/2 år och i förrgår var vi på utvecklingskoll på BVC. Det gick jättebra, jag fick rita och bygga med klossar och visa att jag kunde säga massa ord som mamma, pappa och sånt. Och sen fick jag en spruta och jag grät nästan inget alls.

tisdag 8 juni 2010

Stor gunga för en stor liten tjej


Pappa och jag är i Vingåker och hälsar på. Jag vill gunga men det fanns inga bäbisgungor så jag får sitta i en stor gunga. Spännande!

lördag 5 juni 2010

Sommarsvalka


Det är så varmt ute och vi har varit ute och jobbat i trädgården hela dagen så då är det skönt att pusta ut i skuggan på altanen med en ishink och lite dricka.

torsdag 3 juni 2010

Ute i sommarsolen


Det är så fint väder ute, sommarfint, så vi är ute mycket och jag måste ha hatt på mig hela tiden. Och skor så jag kan gå lite också. Så när jag tröttnar på att vara inne så säger jag till om hatten och skorna, då vet mamma och pappa att jag vill gå ut.

onsdag 2 juni 2010

Byggmästare


Jag har blivit så duktig på att bygga med klossar, det här tornet har jag gjort alldeles själv. Sen gick jag och hämtade mamma så hon fick se och fota det.

Hemma med mamma


Pappa har börjat jobba igen så idag är mamma hemma med mig. Vi har gått på promenad med vagnen ute i solen och så leker vi här hemma med mina saker.