söndag 30 maj 2010

Mammas muffin


Idag är det mors dag och jag har min nya tröja på mig, det står mummy's cupcake på den. Vi har åkt och firat mormor och farmor också. Och så har vi shoppat kläder till mig också.

måndag 24 maj 2010

Pappas tjej


Pappa fyller år idag och jag har på mig en ny t-shirt som det står "Wild about daddy" på. Mamma köpte den till mig i Bryssel. Idag fick jag också följa med mamma och pappa på valledningsmöte, jag fick rita med kritor och äta frukt. Ikväll har vi grillat födelsedagsmiddag. Jag tycker om kött. Massor.

torsdag 20 maj 2010

Ute i Norrköping


Både mamma och pappa jobbar i Stockholm idag så jag är i Norrköping. Här på bilden är jag med moster Teresa vid Halvars glasskiosk.

onsdag 19 maj 2010

Foto på mig


Idag har vi hämtat ut fotona vi tog på mig hos fotografen för ett par veckor sen. De blev jättefina!

söndag 16 maj 2010

Ute i vårvädret


Igår var så fint väder, då var vi ute i trädgården massor. Men idag är det kallare och jag måste ha varm mössa på när vi är ute och gungar. Den här helgen har mamma och pappa köpt en massa kläder till mig som jag ska ha i sommar när det blir varmt.

torsdag 13 maj 2010

Klappa katter är kul


Jag får leka med katterna här hemma hos mormor och morfar. Ibland springer de iväg och gömmer sig. Fast ibland får jag klappa lite. Katten säger mjau! Ikväll kommer mamma och pappa hem, men först ska jag till Malin och Kajsa och Wilhelm på eftermiddagen.

tisdag 11 maj 2010

Jag matar ankor


Mamma och pappa är i Bryssel så jag bor hos mormor och morfar ett par dagar. Idag var vi och matade ankorna, det var superkul!

söndag 9 maj 2010

Hallå!


Idag har jag skypat igen, med mormor och morfar. Det är så roligt och de sjunger för mig. Och så var jag med Malin och kusinerna på Kajsas dansshow, det var superkul och så fanns det drakar!

lördag 8 maj 2010

Fotograf Nelly


Den här bilden har jag tagit själv. Jag har lärt mig att fota med pappas mobilkamera. Många foton av mina fötter blir det. Jag kanske ska bli som Nelly Thuring, den första socialdemokratiska kvinnan i riksdagen. Hon var fotograf.

tisdag 4 maj 2010

Tittut!


Jag gillar att leka i trappan, man kan kasta ner bollar, pussas mellan spjälorna eller leka tittut. Men fast jag försöker så får jag aldrig smita upp dit själv.

Skype är toppen!

I helgen när alla jobbade ute i trädgården så passade morfar och jag på att prata med faster Céu och faster Cristina och gammelfarmor i Portugal. Vi ringde upp dem på datorn med Skype så att de kunde se mig i webkameran.

Den här bilden tog Céu med sin datorkamera.

Det är jätteroligt att skypa tycker jag. Ibland ringer vi till mormor och morfar och de sjunger imse vimse spindel för mig och visar upp katterna.

måndag 3 maj 2010

God morgon


Jag har nyss vaknat efter en mycket spännande helg. Mamma var ledig på Valborg så hon var hemma med oss, sen var det 1 maj och jag fick gå med i demonstrationståget och igår var den bästa dagen - då kom mormor och morfar och farmor och farfar och hjälpte oss i trädgården. Jag fick leka massor, och sjunga, och vara ute i trädgården. Superkul!