fredag 30 april 2010

Äta själv är kladdigt...


...men kul! Den här gången blev det yogurt. Det är i alla fall lättare att få upp på skeden än spagetti.

onsdag 28 april 2010

Fotad igen


Idag har jag varit hos fotografen och blivit fotad. Det var ganska kul och jag tror att det blev flera riktigt fina bilder.

tisdag 27 april 2010

Ute och domderar


Jag är ute på stan, vi har fikat och nu får jag gå omkring lite själv och titta. Jag passar på att prata med alla som är i närheten också.

Blommor!


Jag tycker mycket om att vara ute, det finns så mycket spännande att se. Här har jag plockat blommor i trädgården till mamma, fina va?

måndag 26 april 2010

Leka lite


Jag tycker om att leka med grejer jag hittar på golvet eller inom räckhåll på bord och hyllor. En spagettislev och ett grytunderlägg kan man ha riktigt roligt med till exempel.

lördag 24 april 2010

Ute i vårsolen


Idag har jag varit ute och lekt en stund i solen. Det var skoj, jag hittade pinnar och stenar och mossa och annat kul.

fredag 23 april 2010

Bad med ankor och skum!


Mamma och jag fredagsmyser i badet med skum och massa ankor. Det är jätteroligt tycker jag! Och sen blir det jordgubbar, mums!

tisdag 20 april 2010

Jag är utställd i Riksdagen!


Riksdagens konstklubb har en utställning med konst som ledamöter och de som jobbar där själva har gjort. Så mamma lämnade in tre foton på mig, och jag fick vara med i utställningen. Och igår var det invigning och då kom en fotograf dit så nu kan alla i Riksdagen se mig på den här bilden på deras intranät. Mamma säger att det var flera på utställningen som tyckte att det var så fina bilder på en sån fin liten liten bäbis.

söndag 18 april 2010

Mormor fyller år


Vi är på spansk restaurang och firar mormor som fyller år idag. Jag har fått äta bröd och tapas, det var gott.

Jag är filmstjärna!

Jag är filmstjärna och finns på Youtube! Titta här:

Nelly säger nej!

torsdag 15 april 2010

Tjohooo!


Så här roligt är det att gunga! Jag vaknade tidigt så pappa och jag har stannat i lekparken på väg till bvc där jag ska bli vägd. Ouiiiiii!

tisdag 13 april 2010

Pang på pannan!


Stackars, stackars mig! I morse när jag sov ramlade jag ur sängen rakt ner på mattan. Jag blev så ledsen och så har jag fått ett jättestort och mattmönstrat märke i pannan, och ett på näsan. Fast sen fick jag gosa lite med pappa och med mamma innan hon gick till jobbet, så då kändes det bättre. Men visst tycker ni väl synd om mig?

lördag 10 april 2010

Ingen kongressfest för mig


Kongressen var skoj men jag ska inte vara med hela dagen. Nu ska jag åka med farmor, farfar och gammelfarmor på kalas hos pappas kusin. Sen ska jag sova över hos farmor och farfar. Det är första gången jag ska sova borta utan mamma och pappa.

På distriktskongress


Jag har fått följa med mamma och pappa på kongress med massa sossar i Sörmland. Pappa sitter ordförande så jag får mest vara med mamma. Och så pratar jag med massa, massa människor. Det är kul!

torsdag 8 april 2010

Jag gungar!


Pappa och jag gick till lekplatsen idag. Jag fick gunga. Det var första gången jag fick gunga själv. Det var jätteroligt!

söndag 4 april 2010

Åka hem


Idag kom regnet. Men det gör inte så mycket för vi ska åka hem igen. Med tåget.

lördag 3 april 2010

På café


Vi sitter på café och myser utomhus. Sen går vi nog till hotellet och äter middag. Det är trevligt här i Malmö.

Fiskar!


Innan vi åkte tillbaka till Malmö igen besökte vi ett stort akvarium vid Tivoli. Det var superkul! Det fanns massa fiskar, både stora och små, och i så fina färger, och jag fick en mjuk sköldpadda att ta med mig hem.

Glad påsk från Köpenhamn!


Idag är det påskafton och vi är i Köpenhamn. Jag sov på förmiddagen när vi var i Nyhavn, på Ströget och vid Amalienborg. Men det var skönt ute i solen tyckte jag.

fredag 2 april 2010

Äter ute


Vi sitter på en uteservering i Malmö och äter jättegod middag. De har extra värme så man behöver inga jackor.

Åker tåg


Vi och familjen Truedsson åker tåg, vi ska till Malmö och Köpenhamn över påsken. Det ska bli roligt. Och det är spännande på tåget. Jag får frukt som vi hade med som matsäck.