tisdag 30 mars 2010

Prata i telefonen


Jag gillar verkligen att leka med mammas och pappas mobiltelefoner. Nu har jag kommit på att det är skoj att prata i dem också. Fast det är aldrig nån som svarar när jag pratar. Jag kanske måste lära mig att ringa upp nån med. Idag har jag också gått massor, många steg i taget flera gånger!

Grattis morfar


Idag fyller morfar år. Bilden är från i söndags när vi var och grattade honom. Tur vi åkte då, för jag har blivit mer förkyld med hosta, råssel och feber.

söndag 28 mars 2010

Firar morfar


Vi är och firar morfar idag, för han fyller år på tisdag. Han fick så fina presenter, en t-shirt och en musmatta med bilder av mig på. Och jag får leka med massa roliga leksaker och klappa på katterna.

torsdag 25 mars 2010

Årsmöte


Ikväll är jag på årsmöte med mamma och pappa. Det håller på hur länge som helst. Men jag har hittat en kompis att leka med så det gör inget.

onsdag 24 mars 2010

Äta själv


Ikväll fick jag prova att äta lite själv, med sked. Det gick faktiskt riktigt bra. Fast det blev ganska kladdigt.

På span


Jag tycker mycket om att titta ut genom våra stora balkongfönster på övervåningen. Det finns så mycket spännande att spana på. Bilar, fåglar, folk som går förbi på gatan. Och på morgonen vinkar mamma på väg till tåget.

måndag 22 mars 2010

Sova i vagn


Så här tycker jag om att somna i vagnen. Sittandes. Jag blir jättearg när nån försöker lägga mig ner innan jag somnat.

Fika med farfar


Idag är jag och pappa och fikar med farfar. Jag vill inte sitta i barnstolen så farfar låter mig sitta i hans knä. Och så äter jag upp hans räkor. Mums!

torsdag 18 mars 2010

Benfica spelar ikväll...


...så jag har på mig mina SLB-kläder och hoppas att det ska hjälpa dem att vinna. Själv övar jag så ofta jag kan på att sparka, kasta och trixa med bollen.

Massa lek


Idag kom moster hit och åt lunch, så jag fick leka lite med henne. Snart ska vi åka till Norrköping och hälsa på mormor och morfar. Och igår kom farmor, farfar, faster och kusinerna till mig en stund. Det är så kul att leka med alla släktingar!

måndag 15 mars 2010

Om ankor och vovvar


Jag har på mig en ny fin tröja med en ka-ka, det betyder anka. Jag gillar djur, särskilt vovvar och ankor, för dem kan jag härma. Igår kom mormor och morfar och Gunnel och Leif och hälsade på oss. Vi lekte med bollar och läste böcker. Om ankor och vovvar.

fredag 12 mars 2010

Jag kan trolla


Varje morgon underhåller jag mamma och pappa med mina trollkonster. Jag gömmer en grej bakom ryggen och visar att den är borta. Sen, abrakadabra, trollar jag fram den - till stort jubel! Det är en jättebra show.

onsdag 10 mars 2010

Jag vill UT!


Jag får tjata och tjata och när pappa ändå inte fattar får jag väl visa. Jag vill ta på mig kläderna och gå UT! Nu!

tisdag 9 mars 2010

Jag har gått mina första steg!


Idag har jag tagit mina första steg, rakt in i pappas famn. Jag var så duktig, det tyckte både pappa och jag. Hurra för mig!

Mina sovvanor


Jag sover bara i mammas och pappas säng, det är mysigast så. Fast jag far runt en hel del, sätter mig upp och lägger mig på någon. Det är allra mysigast.

lördag 6 mars 2010

Jag läser på


Mamma och pappa pratar massa om det där valet hela tiden. Jag vill också hjälpa till. Så jag smygläser lite i pappas bok om hur man vinner val.

torsdag 4 mars 2010

Fågelskådning


Vi har lagt ut ett äpple till fåglarna på vår altan. Det är jätteskojigt att titta på dem tycker jag!

onsdag 3 mars 2010

Jag övningsgår


Jag övar på att gå. Fast jag vågar inte försöka utan att hålla i nån. Men klättra i trappan, det gör jag gärna!