söndag 31 januari 2010

Farmor fyller år


Idag är vi och firar farmor som fyllde år igår. Vi äter mat och tårta och jag får leka med silverskedar.

lördag 30 januari 2010

Lika som bär


Min kompis Oliver är här på besök, han är ganska rolig. Vi har likadana pyjamaser på oss och vi är lika stora fast vi inte är lika gamla.

fredag 29 januari 2010

Törnrosa


Så här ser jag ut när jag sover. Fast jag ligger inte alltid stilla, jag bökar runt en del i sängen också. I mammas och pappas säng alltså, min vill jag inte sova i.

torsdag 28 januari 2010

Vill inte sova


Sängen är kul att leka i. Men sova vill jag helst inte göra. Bara om jag får komma ut i vagnen.

Fikapaus


Jag är sugen på fika och försöker öppna burken själv. Det går sådär. Pappa får hjälpa till. Fika är gott! Idag har vi snöat inne så pappa har fullt sjå med mig, så jag kanske får fika mycket idag.

måndag 25 januari 2010

Askungen


Jag kom åt att leka lite med kaminen i köket fast jag inte får. Men jag blev avslöjad för jag blev alldeles svart av sot.

Nyvaken och glad


Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, men det blir nog spännande och roliga saker. Igår fick jag leka lite med Max och i lördags kom mormor och morfar och hälsade på en stund. Jag har det så bra!

lördag 23 januari 2010

Vintermys


Idag är det jättefint väder ute så vi är ute så promenad hela familjen. Vi trivs så bra i vårt hus, så här fint är det med snön.

torsdag 21 januari 2010

På röjarhumör


Pappa tycker att jag är alldeles sjövild idag också. Bara för att jag har massa bus i kroppen.

tisdag 19 januari 2010

I Norrköping

I helgen var vi hos mormor och morfar en sväng. Jag fick jättegod spagetti och köttfärssås som mormor hade gjort. Och så lekte jag jaga katt med morfar.

fredag 15 januari 2010

Med mamma på jobbet

Idag åkte pappa och jag upp till Stockholm och hälsade på mamma. Nu ska vi snart hem till mammas moster Gunnel och äta lunch. Sen ska vi hem, då kommer faster och moster på middag. Kul!

torsdag 14 januari 2010

På gott humör

Så här glad är jag när jag har vaknat på morgonen efter att ha sovit ut en hel natt. Och vet ni, jag håller på att få min första tand. Farfar tyckte att han kände nåt med skeden när han gav mig mat, och pappa säger att det är en tand som är på väg. Kul, då kommer jag kunna äta upp mammas skorpor ännu lättare!

onsdag 13 januari 2010

Fotomodell

Jag har ju glömt att berätta om när jag var fotomodell. Det var innan jul som jag och kusinerna var hos fotografen för att ta bilder som vi kunde ge bort i julklapp. Jag kunde ju inte skriva om det här då, men här är i alla fall länken med bilderna på oss: www.hannamaxstad.com/olovsson

På möte

Igår följde jag med pappa på möte. Det var lite läskigt först, men sen fick jag leka lite och äta mellanmål, då var det roligare.

söndag 10 januari 2010

Julgransplundring

Idag packar vi ihop julen. Mamma börjar jobba igen imorgon. Pappa ska vara hemma med mig. Vi hade tänkt åka upp till Stockholm allihopa idag och vara där en hel vecka. Men när mamma och pappa såg alla saker vi behövde ha med oss så ändrade de sig. Vi stannar kvar här, och så kanske pappa och jag tar bilen upp någon dag och hämtar mamma istället.

tisdag 5 januari 2010

Med moster

Moster har varit här och hälsat på, det var roligt. Vi lekte med min giraff och sjöng imse vimse spindel. Och så har jag varit på försenad ettårskontroll på bvc. Det var jätteläskigt med doktorn
men annars gick det bra. Jag väger över 8 kilo och är 69 cm lång.