måndag 30 november 2009

Hos farmor


Mamma och jag brukar gå förbi och hälsa på farmor som jobbar på Axelssons. Idag fick jag leka med en snögubbe och en tomte där.

söndag 29 november 2009

Teddybjörnen Olovsson


Det är kallt ute idag så jag får ha min tjocka nalleoverall på mig när vi är ute. Mysigt.

Dags att börja packa


Mormor och morfar kom och var med mig ett tag medan mamma och pappa fixade i huset och packade i lägenheten. Jag fick leka i en kartong.

lördag 28 november 2009

Kul


Idag är vi på IKEA - igen... Men idag fick jag en fin ballong att leka med.

fredag 27 november 2009

Min första lussebulle


Idag bakade mamma lussebullar och jag fick smaka lite när de var färdiga. Det var supergott! Och så skulle mamma dammsuga också men det tyckte jag inte alls om så hon fick sluta. Fy så läskigt det var.

torsdag 26 november 2009

I sprutkö igen


Idag står vi i kö igen, mamma och faster ska få vaccin. Mina kusiner är också med.

onsdag 25 november 2009

Så här roligt har jag idag!



Lunch ute idag igen


Det blev lunch på stan idag också, för de hade kåldolmar på Statt. Jag fick med smaka. Roligt!

I huset


Det spöregnar idag igen. Men jag ville ut i alla fall så mamma och jag är ute och går. Vi har förstås varit vid huset och tittat hur det går. De ska visst börja sätta upp tapeter idag.

tisdag 24 november 2009

På lunch


Vi mötte faster på stan så vi gick till Harrys och åt lunch tillsammans. Mysigt. Och så var vi vid huset och tittade, det börjar se ut som ett kök i köket nu!

måndag 23 november 2009

Lite nytt från mig


Idag har vi gått långpromenad, det regnade ibland men det var skönt ändå tyckte jag. Och så var vi och vägde mig och jag hade inte gått upp så mycket i vikt nu heller så sköterskan tyckte att jag skulle äta lite gröt till mellanmål. Vi får väl se om jag är sugen på det.

lördag 21 november 2009

Piggelin


Nu är vi borta vid huset igen, mamma och jag. Hon hade nog hoppats på att jag skulle somna så att hon fick måla men tji fick hon! Här är ju superkul, vem vill sova då?!

Solskenspromenad


Idag skiner solen och mamma och jag är ute på promenad, det är kul för det finns så mycket spännande att titta på.

fredag 20 november 2009

Utflykt


Det hade blivit fel med köksskåpen till nya huset så vi fick åka till IKEA och byta, mamma och faster och jag. Jag får sitta i kundvagnen, det är jätteskoj!

torsdag 19 november 2009

Pysseldags


När mamma gör fina kort tar hon fram alla sina jätteroliga pysselsaker och om jag har tur får jag vara med. Fast oftast inte så länge... Idag gör vi ett kort till min kompis Oliver, han ska ha dop snart.

Sovstund


Ibland när mamma är och inspekterar renoveringarna i vårt nya hus passar jag på att ta en liten tupplur i vagnen. Hoppas vi hinner flytta in före min födelsedag.

tisdag 17 november 2009

Mellis


Det gick bra att få sprutan, jag grät bara litegrann. Sen gick mamma och jag på kondis igen så att jag skulle få mitt mellanmål. Man blir visst hungrig av vaccin för jag åt upp en hel burk mangopuré och nästan en hel banan!

I kö


Idag köar mamma och jag för att jag ska få vaccin mot svininfluensan. Det är massa folk här.

söndag 15 november 2009

Jag övar på att krypa


Jag har inte riktigt fått till det än, men jag övar massor. Men jag tar mig fram rätt bra ändå. Och jag har lärt mig att sätta mig upp själv, det är bra.

torsdag 12 november 2009

Idag fyller jag 11 månader


Det firar jag med att leka med min nya docka Julia som jag fick av farmor igår. Igår var jag också på bvc. Jag väger 7500 gram och är drygt 67 cm lång.

måndag 9 november 2009

Gräddmustasch


Idag är jag på fik igen, mamma, pappa och farfar är med. Jag fick smaka grädde, mums.

fredag 6 november 2009

På kondis idag igen


Det är fortfarande ganska omysigt väder ute så mamma och jag gick på kondis idag med. Men vi tog Hembagarns idag, man måste ju variera sig...

torsdag 5 november 2009

Lunch på kondis


Mamma och jag äter lunch på Sultans idag. Fast det händer så mycket spännande här så det går inte så fort. Vi har varit här länge för det var så läskigt väder så mamma fick fika medan jag sov i vagnen.

onsdag 4 november 2009

Min första borste


Jag har fått så mycket hår nu, så idag fick jag min första borste av mamma. Det var ganska mysigt att bli borstad. Om en stund kommer farmor och farfar och hämtar mig, så ska jag vara med dem ett tag. Det blir nog kul.

tisdag 3 november 2009

Inte så sjuk längre


Idag mår jag bättre, jag är råsslig och hängig, men febern försvann igår. Skönt.

söndag 1 november 2009

Jag är sjuk


Idag är jag sjuk. Jag fick hög feber igår eftermiddag och jag är fortfarande dålig. Jag vill mest bara ligga i mammas famn och vila.