onsdag 30 september 2009

Stackars mig


Idag är det synd om mig för jag har varit och fått en vaccinspruta. Det var inte roligt alls.

måndag 28 september 2009

Fint eko


Idag var vi på bvc igen, jag väger nu över 7 kg och är nästan 65 cm lång. På bilden är jag i trapphuset hemma, det ekar så roligt när man låter där, så jag brukar göra det.

söndag 27 september 2009

Ibland somnar man på sin post...



Mys med mamma


Pappa åkte hemifrån tidigt i morse, han ska åka till USA. Så det är bara mamma och jag nu, i nästan en vecka. Nu myser vi i sängen efter allt kalasande igår. Sen ska vi nog gå ut på en promenad.

lördag 26 september 2009

Födelsedagskalas för mamma!


Idag fyller mamma 30 år och vi har haft kalas hemma. Vi serverade afternoon tea med bubbel, kakor, snittar, scones, cupcakes och massa annat som jag tyckte såg smarrigt ut. Kul, vi borde ha kalas oftare!

Mamma och pappa är modeller


Idag, på mammas födelsedag, är mamma och pappa brudpar i en modevisning på stan. Faster, Kajsa och Wilhelm visar också kläder. Farfar är barnvakt när alla är på scen. Mamma är så fin i håret med massa roliga saker att dra i och titta på.

torsdag 24 september 2009

Vilket flyttlass va?


Idag är vi i Stockholm och packar och jag hamnade också i en flyttkartong! Det var roligt en stund, sen fick det vara bra.

måndag 21 september 2009

Tråkigt på banken


Idag är vi på banken och pratar bolån. Det är rätt trist tycker jag. Jag vill hellre gå ut på promenad eller vara hemma och leka.

lördag 19 september 2009

Sitta i vagnen


Jag har åkt vagn idag. En liten stund. Sen var det inget roligt mer.

Lite av varje


Idag åker vi till farmor och farfar i Vingåker. Jag är fortfarande väldigt snuvig och råsslig och det är rätt jobbigt. Igår kväll ställde jag mig upp från sittande, jag använde pappa som stöd och klättrade upp så jag stod. Mamma och pappa tyckte att jag var jätteduktig och klappade i händerna.

fredag 18 september 2009

Soffmys


Idag är mamma och jag hemma i soffan och myser med böcker och the Brady Bunch på dvd för vi är förkylda båda två. Snörvel, host, host...

onsdag 16 september 2009

Kallt ute


Idag är det kallt ute så jag måste ha på mig en tjock jacka eftersom jag är förkyld. Tur att den är så fin och mjuk och har roliga öron!

tisdag 15 september 2009

...Och så här kul har jag med mina nya leksaker!



Shopping!


Idag är pappa och farmor på riksdagens högtidliga öppnande men jag är för liten för det så jag är hemma med mamma. Hon tycker att jag är så stor nu så jag kan få lite nya leksaker så idag har vi varit ute och shoppat - massor! Jag har fått fina hårda pekböcker, bland annat en om Elvis, och så har jag fått massa roliga klossar som jag kan leka med! Kul mamma, mera shopping vill jag ha!

måndag 14 september 2009

Lek och stoj


Idag var mamma och jag på föräldragrupp igen, mamma fick lära sig om hur vi ska undvika olyckor hemma och jag fick leka med mina kompisar. Och så fanns det massa spännande leksaker där. Och så kunde jag sitta själv jättelänge - utan stöd!

söndag 13 september 2009

Höst


Idag är det riktigt höstruggigt ute så jag får ha på mig min nya fina och supermysiga tröja från Portugal. Det är skönt att vara varmt klädd, särskilt när man är lite förkyld som jag är nu.
Igår var jag med faster och Kajsa för mamma och pappa var iväg och åt middag själva. Första gången med barnvakt en längre tid!

fredag 11 september 2009

Jag åker mera tåg


Idag åker vi tåg igen, jag och mamma. Vi ska till pappa som jobbar i Stockholm för vi ska ju flytta till hus så mamma och pappa måste skriva under massa papper. Och då får jag följa med.

tisdag 8 september 2009

Jag har varit på gympa!


Idag har mamma och jag varit på mamma&barn-gympa på friskis, det var kul att titta på alla mammorna som skuttade och alla bäbisar som låg på små mattor och lekte.

söndag 6 september 2009

Rödgrön dag i Kungsan


Idag är jag och massa andra i Kungsträdgården i Stockholm och firar rödgrön dag, skoj!

fredag 4 september 2009

Shopping i storstan


Idag är pappa på möte i Norrköping så jag och mamma är på stan där och shoppar. Och så har vi varit på morfars jobb också och hälsat på.

torsdag 3 september 2009

Hösten är här...


...och jag har fina höstkläder på mig när vi är ute på promenad. Och igår fick jag smaka ett höstäpple, det var så gott!

tisdag 1 september 2009

Snark


Ibland blir man väldigt trött när man får följa med ut på promenad.