måndag 31 augusti 2009

Fotboll på tv


Ikväll spelar Benfica på tv och jag får se på matchen en stund innan det är dags att sova. Viva!

Shopping


Idag åkte vi och storhandlade, det var så kul att sitta i vagnen bland alla varorna, tyckte jag!

lördag 29 augusti 2009

IKEA rockar fett!


Idag är vi på IKEA med mormor och moster, det är superkul! Och så har vi varit på babyland och köpt en fin mössa till mig. Vilken toppendag!

måndag 24 augusti 2009

Jag åker tåg!


Idag är jag ute och åker tåg, det är spännande! Vi har varit i Stockholm och ställt i ordning lägenheten för fotografering inför försäljningen och nu åker mamma och jag hem med tåg. Pappa är på konferens, han kommer hem imorgon.

måndag 17 augusti 2009

Jag växer så det knakar!


Idag har jag varit på bvc igen, och nu sedan jag har börjat äta grönsaker, kyckling, frukt och gröt och annat gott har jag gått upp massor! Jag väger 6485 gram och är 62.8 cm lång.

lördag 15 augusti 2009

På stan


Idag är mormor, morfar och moster här, vi har gått en sväng på stan och så har vi tittat på huset som vi ska bo i sen!

torsdag 13 augusti 2009

God morgon!


Jag får gröt varje morgon numera, det är jättegott! Igår var vi och hälsade på en liten, liten bäbis - Oliver. Han är bara en månad gammal och alltså mycket mindre än jag. Mamma, pappa och jag tyckte att han var så söt, hoppas vi ses snart igen!

lördag 8 augusti 2009

Jag sitter själv i stolen!


Idag åkte vi och köpte en stol till mig för jag sitter så bra om jag får lite stöd. Den är jättefin och så rolig att sitta i! I morse fick jag smaka havregrynsgröt med hallonmos och till lunch lite mosad palsternacka.

fredag 7 augusti 2009

Bad i Lyttersta


Idag har jag varit och badat i Lyttersta i Vingåker. Det var skoj! Nu ska vi grilla lite hos farmor och farfar.

onsdag 5 augusti 2009

Viva o Benfica!


Vad fina vi är, jag och pappa och morfar, alla i Benfica-kläder!

Potatislunch


Jag gillar potatisen allt bättre. Fast det är fortfarande mjölk som är godast. Men snart ska jag få prova morot också så då kanske det blir den nya favoriten.

tisdag 4 augusti 2009

Fika efter sjukhusbesöket


Nu har jag varit på sjukhuset för ett återbesök. När vi åkte hem blev jag hungrig så det blev fika i Hållsta. Jag fick flaska och mamma och pappa fick mjukglass.

lördag 1 augusti 2009

Hemma igen

Nu är jag hemma igen, jag har fått träffa farmor, farfar, faster och kusinerna som jag inte har sett på såååå länge. De tycker att jag har blivit så stor. Och det har jag. På måndag ska vi gå till bvc och kolla hur stor.

Igår fick jag smaka "riktig mat" för första gången. Mosad potatis med smör. Det var himla märkligt. Jag fick smaka lite idag också. Hmmm. Kanske är det godare imorgon, mamma älskar ju potatis så det borde jag göra också.