torsdag 30 april 2009

Valborg


Idag är jag med mamma och pappa och firar Valborgsmässoafton hos Truedssons. Max leker med mig och visar mig sina fina mjukisdjur. Skoj!

söndag 26 april 2009

Vårpromenad


Idag ska jag ut på promenad i vagnen i det vackra vårvädret igen. Det är skönt. I fredags var jag och mamma på babymassage på bvc, det var också skönt.

tisdag 21 april 2009

I tv-soffan


Här sitter jag och tittar på tv. Bäst gillar jag Vita Huset.

Nya kläder


Nu när jag har vuxit i storlek 50 har jag massa fina kläder att ha på mig. De jag har på mig idag fick jag av mormor och morfar i påskpresent.

söndag 19 april 2009

Bad är mysigt!


Jag har badat, det var skoj. Sen blev jag insmord med babyolja för att min torra hud ska bli mjukare. Härligt!

lördag 18 april 2009

På bvc


Igår var jag på bvc och blev vaccinerad. Det gjorde ont. Men sen fick jag komma upp i mammas famn, då kändes det lite bättre.

onsdag 15 april 2009

Nice!


Att ta en tupplur på balkongen är superskönt!

tisdag 14 april 2009

Tillbaka till sjukhuset


Idag har jag varit på neonatalen i Eskilstuna på återbesök. Doktorn sa att jag var så pigg och glad - och det var jag för han lekte med mig och så fanns det en skojig mobil i taket. Jag vägde 4374 gram och så var jag 54 cm lång. Så nu har jag växt i bärselen jag har fått låna av Max. Den ska vi hem och testa! På bilden tar jag mig en tupplur i bilen på väg hem.

måndag 13 april 2009

Glad påsk!


Jag har haft en toppenpåsk med massa fina presenter - söta kläder, skojiga leksaker och ett kalaskul babygym. På bilden ligger jag i mitt babygym och tittar på de fina djuren som hänger där.

tisdag 7 april 2009

Bilder!

Här är fina bilder från några av de roliga saker jag har varit med om på sistone.


Här är jag med kompisarna Hilda och Viktor från mammas och pappas föräldragrupp. De är yngre än jag, men större... Vi hade skoj i de röda puffarna en stund, sen blev vi hungriga, alla tre.


Här ligger jag och tittar på min nya fina Tummen-mobil som jag har fått av farmor och farfar. Den är så skoj!


Mina kusiner kom på besök. Det var toppen! De sa att jag var så söt. Jag snackade lite med dem.


Mammas kompis Cattis kom på besök, hon hade med sig julklappar och - ännu bättre - en kompis till mig! Ylva-Li heter hon, vi är födda samma år, men hon är jättestor. Hon kan gå och allt... Vi hade kul ihop, vi verkar gilla samma saker.

Stor olycka

Igår var jag med mamma och pappa på BVC igen för att kolla vikten (4165 g, 51,9 cm) och så ville mamma och pappa fråga lite mer om varför jag är så torr och rödflammig. Sköterskan har gett råd om hur jag ska smörjas, men det verkar inte riktigt hjälpa, så den här gången ordnade sköterskan en tid hos barnläkaren för att kolla så jag inte är allergisk mot nåt. Mjölk till exempel.

Så idag bäddade mamma och pappa ner mig i vagnen och jag fick träffa en snäll doktor som kollade min torra hud och en sköterska som var jättesnäll tills hon stack mig i handen med en stor nål! Det gjorde så ont! Och jag som satt där hos mamma och hade det så mysigt... Jag blev så ledsen så mamma fick gå och bära mig länge efteråt.

Vi gick en trappa upp och hälsade på mammas barnmorska Kerstin som hade hämtat en babybag till mig (jag föddes ju så tidigt så jag fick ingen då - en babybag en är påse med massa fina saker i som alla nyfödda barn får). Kerstin tycker också att jag är så söt så hon ville prata lite med mig och visa upp mig för chefen. Det var roligt. Sen gick det bra att ligga i vagnen igen. Vi tog en liten promenad i det fina vädret. När vi har ätit och lekt lite ska jag nog få en promenad till idag.

Och sen ska jag nog försöka lägga upp lite roliga bilder här på bloggen - det har hänt så mycket skoj de senaste dagarna! Ja, förutom den stora olyckan idag då...

torsdag 2 april 2009

Sängen är kanske inte så tokig i alla fall...

I natt har jag sovit i min egen säng hela natten. Alltså i själva sängen och inte i babyliften som jag brukar bli ilurad i. Det gick faktiskt riktigt bra. Jag är ju lite större nu och tycker inte att det är så läskigt att sova själv. Fast det är förstås mysigare att sova hos mamma och pappa så det var kanon när jag fick komma över till deras säng på morgonkvisten.