tisdag 24 mars 2009

På BVC

Nu har jag varit hos doktorn på bvc, hon tyckte att allt såg jättebra ut, hjärtat lät jättebra och jag hade superfina reflexer - och dessutom gav jag henne mitt soligaste leende så hon tyckte jag var så social och fin!

Sköterskan på bvc gav mamma och pappa en ny salva för jag är så torr i huden och babyoljan hjälper inte riktigt. Hoppas salvan är bättre. Jag blev vägd också - 3710 gram! Och så är jag 50,4 cm lång.

måndag 23 mars 2009

Liten uppdatering

Imorgon ska jag på läkarbesök på BVC. Då kommer de att mäta och väga mig också, så håll utkik här efter resultat.

Jag har upptäckt att det är roligt att leka. Så nu håller jag mamma och pappa sysselsatta när jag är vaken och på humör. Jag charmar dem med ett stort leende och sen sjunger de fina sånger för mig. Det är skoj.

fredag 20 mars 2009

Ny film

Den här veckan har jag äntligen fått åka ut i min fina vagn. Det har varit fint väder så jag har fått komma ut både tisdag, onsdag och torsdag. Hurra!

Mamma och pappa har köpt en ny fin kamera som de kan filma med också, här kommer första resultatet:


måndag 16 mars 2009

Stor tjej

Idag var jag på BVC och vägde mig igen. 3370 gram fördelade på lite drygt 50 cm. Bara så ni vet.

lördag 14 mars 2009

Händelserik vecka

Jag har varit på min längsta utflykt hittills. I måndags åkte jag med mamma och pappa till Stockholm. Där fick jag träffa en massa snälla människor på mammas och pappas jobb i riksdagen, och så fick jag också träffa några av mina släktingar. Mina sysslingar hade gjort fina askar till mig som jag kan ha mina nappar och annat smått och gott i, synd att jag inte fick träffa dem också.

Alla sa att jag var så söt och fin och liten - jag som är så stor nu! Fast det är förstås roligt att bli beundrad.

Idag fick jag också äntligen träffa mina kusiner. Som vi har längtat efter varann! Jag log mitt vackraste leende när de var här. Ja, för jag har börjat le och skratta lite nu. Se själva på filmen här!

tisdag 10 mars 2009

Hej!

Jag har inte skrivit nåt på en stund för jag har haft fullt upp - mamma och pappa har börjat ta med mig på några utflykter. Jag har varit och hälsat på mormor och morfar i Norrköping, hos farmor och farfar i Vingåker, och så har jag varit hos familjen Truedsson hemma i Katrineholm. Det har varit jätteroligt att få åka och hälsa på hos alla snälla människor som jag får gosa hos.

Nu är jag med mamma och pappa i Stockholm, det är också roligt. Jag gillar att titta ut genom fönstret, just nu snöar det där ute.

I fredags kom bvc-sköterskan på hembesök och vägde mig - 2980 gram! Så nu är jag garanterat över 3 kilo. Jag är så stor! Jag har växt ur mina första prematukläder, nu har jag kläder i storlek 40-44 beroende på märke, och jag kommer i vissa små kläder i storlek 50 som är vad andra nyfödda bäbisar har! Fast jag erkänner att de sitter lite löst... Men snart så kommer de sitta perfekt!