torsdag 26 februari 2009

torsdag 19 februari 2009

Äntligen!

Nu är jag utskriven från sjukhusets neonatalavdelning! Hurra för mig!

Jag fick åka till Eskilstuna igen och där fick jag först träffa en sköterska som vägde och mätte mig. Jag vägde hela 2570 gram (men när jag kom hem fyllde jag två hela blöjor så mamma och pappa tror inte att jag egentligen vägde riktigt så mycket). Sköterskan fyllde i mina värden i datorn så att de kunde se mina kurvor och jag har nästan kommit i kapp fullgågna bäbisar nu. Skönt.

Sen fick jag träffa en läkare som undersökte mig och kollade mina reflexer. Allt såg bra ut så jag fick bli utskriven. Äntligen!

tisdag 17 februari 2009

På torsdag är det dags

På torsdag ska jag bli utskriven från sjukhuset - hurra! Mamma och pappa tänker hålla mig isolerad ett tag till ändå, men det känns ändå skönt att inte behöva bli kollad av sköterskorna mer. För nu är jag så stor och mår så bra så jag får vara hemma som en vanlig bäbis.

fredag 13 februari 2009

Det går upp!

Idag har jag varit på BVC i Katrineholm och vägt mig igen. 2300 gram! Här är en bild från när jag skulle ge mig av.

torsdag 12 februari 2009

Stora tjejen

Idag blir jag två månader gammal. Jag är så stor! Jag mår väldans bra och äter duktigt, men magen krånglar dessvärre igen. Imorgon ska jag bli vägd igen. Jag lovar att berätta här hur det går.

onsdag 11 februari 2009

11/2

Idag är den dagen då jag skulle ha fötts enligt barnmorskans beräkningar. Men jag kom ju lite tidigare än så. Tänk att jag inte skulle ha funnits förrän nu egentligen!

måndag 9 februari 2009

Det går så bra!

Hurra! Idag var sköterskan här och vägde mig och jag hade gått upp jättemycket i vikt. Jag väger 2200 gram idag! Snart blir jag nog utskriven från sjukhuset för jag är så duktig. Bra va?!

fredag 6 februari 2009

2100

Imorse ringde sköterskan som kommer på hembesök och sa att jag kunde få bli vägd på sjukhuset här i Katrineholm idag om vi ville. Det ville vi så vi åkte dit (jag gillar att åka bil). Jag vägde 2100 gram. Det är 60 gram mer än i måndags så det var ju ganska bra. Mamma och pappa och sköterskan tycker att det är bra att jag får extramat förutom det jag lyckas äta själv från mamma. Så jag ska få extra pulvermjölk i nappflaska. Det blir nog bra.

onsdag 4 februari 2009

Jag hör bra!

Igår var jag med mamma och pappa på Kullbergska sjukhuset. En snäll tant gjorde ett hörseltest på mig. Det såg jättebra ut sa hon. Vilken tur.

måndag 2 februari 2009

Invägning

Idag blev jag vägd igen, jag har gått upp i vikt (hurra!) men inte så mycket som sköterskan ville (bu) så mamma ska pumpa ut extra mjölk till mig som jag ska matas med. Hoppas jag blir större då. 2040 vägde jag idag.

söndag 1 februari 2009

Helghändelser

Jag äter väldigt ofta, så mamma och pappa hoppas att jag ska ha gått upp mycket i vikt i morgon när jag ska vägas igen.

Idag har jag åkt en sväng i bilen. Till Truedssons, mamma och pappa ville låna deras superbra kamera så att de kan ta fina bilder på mig.

Jag har fått nya kläder av mormor, jag blev jättefin - se själva!